انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست

انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست

یک راه برای سرعت بخشیدن به وب سایت شما این است که وب سایت خود را به صورت لوکال بر روی کامپیوتر خود بسازید، با استفاده از نرم افزارهایی مانند WAMP و Xampp (برای ویندوز) و یا MAMP (برای مک). هنگامی که وب سایت خود را به پایان رساندید، قدم بعدی این است که آن را از لوکال به یک هاست انتقال دهید و خلاقیت خود را به اشتراک بگذارید. در این مقاله ما به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید سایت وردپرسی خود را از لوکال به یک هاست انتقال دهید.

ما دو روش مختلف برای انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست را آموزش خواهیم داد. روش اول استفاده از یک افزونه برای انتقال سایت وردپرسی که این روش برای مبتدی ها توصیه می شود. روش دوم انتقال وردپرس از لوکال به هاست به صورت دستی را نشان خواهیم داد.

شما می توانید یکی از این دو روش را انتخاب کنید:

روش 1. انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست با استفاده از یک افزونه

روش 2.انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست با استفاده از روش دستی

مقدمه

به منظور انتقال وردپرس از لوکال به هاست، شما باید چند چیز را در جای خود قرار دهید. اولا فرض می کنیم که شما یک سایت وردپرسی را بر روی لوکال خود (که همچنین localhost نامیده می شود) در رایانه خود اجرا می کنید و شما به آن دسترسی کامل دارید. بعد، شما باید نام دامنه و میزبانی وب را در اختیار داشته باشید. در نهایت، شما نیاز به یک  FTP دارید و می دانید که چگونه از FTP استفاده کنید، بنابراین می توانید مطالب خود را به هاست انتقال دهید.

آماده اید؟ بیایید انتقال سایت خود را آغاز کنیم.

 انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست با استفاده از افزونه Duplicator

این روش آسان تر است و برای مبتدیان توصیه می شود. ما از افزونه Duplicator برای انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست استفاده خواهیم کرد.

مرحله1: نصب و راه اندازی افزونه Duplicator

ابتدا، کاری که باید انجام دهید این است که افزونه Duplicator را درلوکال خود نصب و فعال کنید.، پس از فعال سازی، شما باید به Duplicator » Packages بروید و روی دکمه «create new» کلیک کنید.

هاست

پس از آن،بر روی دکمه بعدی برای ادامه دادن کلیک کنید. Duplicator برخی از آزمایش ها را انجام میدهد تا ببیند همه چیز در نظم است یانه و اگر همه آیتم ها علامت خوب داشتند برروی دکمه «build »کلیک کنید.

افزونه

این روند ممکن است چند دقیقه طول بکشد. شما باید این صفحه را ترک کنید تا کار خود را به پایان برساند. پس از پایان، گزینه های دانلود برای نصب و بسته بایگانی را مشاهده خواهید کرد. شما باید بر روی لینک “One click download” کلیک کنید تا هر دو فایل را دانلود کنید.

دیتابیس

این فایل ها چه هستند؟

فایل آرشیو یک کپی کامل از وب سایت وردپرسی شماست. این فایل شامل تمام فایل های وردپرس شامل تصاویر، آپلودها، تم ها، افزونه ها و پشتیبانی از پایگاه داده وردپرس شما می باشد. فایل نصب کننده یک اسکریپت است که انتقال را با باز کردن فایل آرشیو به صورت خودکار انجام می دهد.

مرحله 2: ایجاد دیتابیس برای هاست

قبل از اینکه بخواهید وبسایت وردپرسی را از لوکال به هاست خود آپلود کنید، باید یک دیتابیس MySQL برای هاست خود ایجاد کنید. اگر قبلا یک پایگاه داده MySQL ایجاد کرده اید، می توانید از این مرحله گذر کنید. برای ایجاد یک دیتابیس، باید ازپیشخوان cPanel از حساب کاربری میزبانی خود بازدید کنید. به قسمت دیتابیس بروید و روی نماد دیتابیس MySQL کلیک کنید.

پایگاه داده

در صفحه بعدی، یک فیلد برای ایجاد یک پایگاه داده جدید خواهید دید. به سادگی یک نام برای پایگاه داده خود را ارائه و بر روی دکمه ‘Create Databases’ کلیک کنید.

افزونه انتقال

cPanel اکنون یک پایگاه داده جدید برای شما ایجاد خواهد کرد. پس از آن، شما باید به بخش Users MySQL بروید. بعد، نام کاربری و رمز عبور را برای کاربر جدید خود وارد کنید و روی دکمه “Create a User” کلیک کنید.

انتقال سایت
کاربر جدید شما  ایجاد شده است، هنوز مجوز کار در پایگاه داده را ندارد. بیایید آن را تغییر دهیم. به بخش “Add User to a Databases” بروید. به سادگی کاربر پایگاه داده ای که از منوی کشویی در کنار فیلد «کاربر» ایجاد کرده اید را انتخاب کنید، سپس پایگاه داده را انتخاب کرده و روی دکمه افزودن کلیک کنید.

دایرکتوری
دیتابیس شما آماده است تا با سایت وردپرسی شما استفاده شود. اطمینان حاصل کنید که نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز عبور را ضمیمه کرده اید. شما به این اطلاعات در مرحله بعد نیاز دارید.

مرحله 3: آپلود کردن فایل ها از لوکال به هاست

حالا شما بایدفایل آرشیو و فایل های نصب کننده را از لوکال به هاست خود آپلود کنید. اول، با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP به هاست خود متصل شوید. پس از اتصال، اطمینان حاصل کنید که پوشه root وب سایت شما کاملا خالی است. به طور معمول، پوشه root شما در آدرس home / public_html / folder است. برخی از شرکت های میزبانی هاست به طور خودکار وردپرس را هنگام نام نویسی نصب می کنند. اگر فایل های وردپرس وجود دارد، پس شما باید آنها را حذف کنید. پس از آن، می توانید فایل های بایگانی و نصب کننده را از Duplicator به دایرکتوری root خالی خود آپلود کنید.

سی پنل

مرحله 4: اجرای اسکریپت انتقال وب سایت وردپرسی

پس از آپلود فایل ها، باید از URL زیر در مرورگر خود دیدن کنید:

http://example.com/installer.php فراموش نکنید که example.com را با نام دامنه خود جایگزین کنید.

phpmyadmin
نصب کننده به طور خودکار فایل آرشیو را اسکن کرده و یک آزمون اعتبار سنجی را اجرا می کند. شما باید علامت کادر ضوابط و شرایط را چک کنید و با کلیک کردن بر روی دکمه Next ادامه دهید. در صفحه بعدی، از شما می خواهد اطلاعات پایگاه داده وردپرس خود را وارد کنید. میزبان شما احتمالا لوکال هاست است. بعد از آن شما جزئیات پایگاه داده ای که در مرحله قبل ایجاد کرده اید وارد کنید.

درون ریزی

برای ادامه بر روی دکمه بعدی کلیک کنید.

Duplicator در حال حاضر پشتیبان پایگاه داده وردپرس خود را از بایگانی به پایگاه داده جدید خود وارد میکند. بعد از آن از شما میپرسد که آدرس سایت یا مسیر را به روزکند یا نه. شما نباید هر چیزی را تغییر دهید از آنجا که آن را به طور خودکار URL وب سایت شما را پیدا میکند و مسیر آن را تشخیص می دهد.

وبسایت

برای ادامه بر روی دکمه بعدی کلیک کنید.

Duplicator اکنون انتقال سایت وردپرسی را پایان خواهد داد و یک صفحه موفقیت به شما نشان خواهد داد. اکنون می توانید بر روی دکمه ‘Admin Login’ کلیک کنید تا قسمت مدیریت وردپرس را در هاست خود وارد کنید.

ایجاد پایگاه داده

هنگامی که شما به هاست خود وارد می شوید، Duplicator به طور خودکار فایل های نصبی را پاک می کند.

شما توانستید با موفقیت وردپرس را از لوکال به هاست خود منتقل کنید.

انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست به روش دستی

در این روش ما به شما نحوه انتقال سایت وردپرسی از لوکال به هاست به صورت دستی نشان خواهیم داد. اگر روش اول کار نکرد یا شما ترجیح می دهید این کار را به صورت دستی انجام دهید، این مطالب مفید خواهد بود.

مرحله 1: دیتابیس لوکال خود را برون بری کنید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که دیتابیس لوکال خود را برون بری کنید. شما برای انجام این کار باید از phpMyAdmin استفاده کنید. به سادگی به http: // localhost / phpmyadmin / بروید و بر روی پایگاه داده وردپرس خود کلیک کنید. بعد، روی دکمه” export” در بالای نوار منو کلیک کنید.

دیتابیسmysql

در قسمت Export Method  شما دوگزینه مشاهده می‌کنید:

  1. Quick: با انتخاب این گزینه می‌توانید تمامی اطلاعات پایگاه‌داده (دیتابیس) را دانلود کنید.
  2. Custom: با انتخاب این گزینه می‌توانید اطلاعات پایگاه‌داده را برای دانلود سفارشی‌سازی کنید. مثلا چه قسمت‌هایی از دیتابیس در فایل دانلود شود.

ما توصیه می‌کنیم از گزینه اول (Quick) استفاده کنید. سپس روی گزینه go کلیک کنید.

duplicator

مرحله 2: آپلود کردن فایل های وردپرس در هاست

حالا ما باید تمام فایل های وب سایت خود را به هاست منتقل کنیم.برای شروع، سرویس گیرنده FTP خود را باز کنید و به هاست خود متصل شوید. هنگامی که شما به هاست متصل هستید، مطمئن شوید فایلها را در دایرکتوری درست آپلود کرده اید. به عنوان مثال، اگر می خواهید سایت را در yoursite.com میزبانی کنید، باید تمام فایل ها را در دایرکتوری public_html خود آپلود کنید.حالا فایل های وردپرس لوکال خود را انتخاب کنید و آنها را به هاست خود آپلود کنید.

افزونه داپلیکیتور

مرحله 3: ایجاد دیتابیس MySQL در هاست

در حالی که سرویس گیرنده FTP شما فایل های وردپرس خود را آپلود می کند، می توانید شروع به وارد کردن پایگاه داده خود به هاست کنید. اکثر ارائه دهندگان هاست،cPanel را برای مدیریت حساب میزبانی ارائه میدهند  بنابراین ما به شما نحوه ایجاد دیتابیس با استفاده از cPanel را نشان خواهیم داد.

ابتدا باید به پیشخوان cPanel خود بروید و روی نماد دیتابیس MySQL کلیک کنید که در بخش دیتابیس یافت می شود.

url

در صفحه بعدی، با وارد کردن یک نام برای پایگاه داده خود و با کلیک بر روی دکمه Create Database، یک پایگاه داده ایجاد کنید.

افزونه

پس از ایجاد دیتابیس، به بخش MySQL Users بروید و یک کاربر موجود را به پایگاه داده اضافه کنید. پس از اضافه کردن کاربر، cPanel صفحه ای برای تنظیم امتیازات MySQL برای آن کاربر باز می کند. با اطمینان از اینکه هر آیتم چک شده است، کلیه امتیازات را به کاربر اعطا کنید و سپس بر روی دکمه Make Changes را کلیک کنید.

مسیر سایت

مرحله 4: درون ریزی اطلاعات وردپرس در هاست

در این مرحله باید اطلاعاتی که در مرحله اول دانلود کردید را درون‌ریزی کنید. برای انتقال وردپرس به هاست به پیشخوان cPanel خود بروید، به قسمت دیتابیس رفته و روی phpMyAdmin کلیک کنید. پس از رفتن به قسمت phpMyAdmin، گزینه درون‌ریز (Import) را انتخاب کنید و فایلی که قبلا دانلود کردید را آپلود کنید.

آپلود

مرحله5: تغییر Url سایت

حال شما باید URL سایت را در دیتابیس خود تغییر دهید، این کار سبب می‌شود یک ارتباط بین لوکال‌هاست و هاست شما ایجاد شود. در phpMyAdmin، جدول wp_options در دیتابیس را مشاهده کنید. اگر پیش‌فرض پایگاه داده خود را تغییر دادید، به جای wp_options ممکن است {prefix _options} باشد. با کلیک بر روی دکمه Browse در کنار wp_options یا پیوندی که در نوار کناری مشاهده می‌کنید،یک صفحه جدید با لیستی از فیلدها که شامل اطلاعات دیتابیس شما است، باز میشود.

آدرس سایت

در زیر field_name، شما باید مسیر سایت را جستجو کنید. روی نماد ویرایش فیلد کلیک کنید که در ابتدای ردیف در سمت چپ قرار دارد.

مسیر

وقتی روی فیلد ویرایش کلیک می‌کنید، یک پنجره فیلد ویرایش ظاهر می‌شود. در جعبه ورودی برای گزینه value، شما URL نصب محلی خود را احتمالا چیزی شبیه http:// localhost / test را می‌ببینید. به دقت آدرس سایت جدید خود را در این زمینه وارد کنید، به عنوان مثال: http://www.ariawp.com.

url سایت

مرحله 6: سایت خود را تنظیم کنید

حالا تقریبا کار انتقال سایت وردپرس شما به هاست تمام شده‌ است. اکنون سایت شما باید با خطایی مواجه شود، برای رفع این خطا باید دیتابیس را در فایل wp-config.php  وارد کنید. سپس باید به پنل مدیریت وردپرس خود وارد شوید و به تنظیمات بروید. بدون تغییر هر چیزی به پایین حرکت کنید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید. این کار اطمینان حاصل خواهد کرد که URL سایت اصلاح می‌شود. بعد از آن به تنظیمات بروید و روی Save Changes کلیک کنید تا همه لینک‌های پست خوب کار کند.

مرحله 7: تصحیح تصاویر و لینک های شکسته با به روز رسانی مسیرها

هر زمان که یک سایت وردپرسی را از یک دامنه به دامنه دیگری یا از لوکال به هاست انتقال می‌دهید، با پیوندهای شکسته و تصاویر از دست رفته روبرو خواهید شد. شما می‌توانید از پرس و جو SQL استفاده کنید. برای کسانی که می‌خواهند این کار را از طریق SQL انجام دهند، اینجا یک کد ساده SQL است که باید این مشکل را حل کند:

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'localhost/test/', 'www.yourlivesite.com/');

به سادگی به phpMyAdmin بروید، روی پایگاه داده خود کلیک کنید و سپس در منوی بالا روی SQL کلیک کنید. این کد را وارد کنید، اما فراموش نکنید که آن را با سایت محلی و سایت‌های اصلی خودتان تغییر دهید.

پرس وجو sql

امیدواریم که این مقاله آریا وردپرس به شما کمک کرده باشد تا سایت وردپرسی خود را از لوکال به هاست انتقال داده باشید و اگر در زمان انتقال وب سایت وردپرسی خود متوجه خطایی شدید می توانید مقاله ما را درباره رفع خطاهای رایج وردپرس مشاهده فرمایید.

احسان عابدی

عضو تیم قدرتمند و حرفه ای آریا وردپرس هستم و بیش از 2 سال است در زمینه وب کار میکنم و آموزش هایی که از وردپرس یاد گرفتم را سعی میکنم با شما عزیزان به اشتراک بگذارم.

5 دیدگاه

  1. کاربر
    steve 23 تیر 1400

    سلام و وقت بخیر
    بعد از انجام این مراحل بصورت دستی فقط صفحه اول سایت نشون میده و صفحات دیگه رو ارور 404 نشون میده.لطفا راهنماییم کنید

    پاسخ
    • مدیریت
      آرین غفوری صنعتی 31 تیر 1400

      سلام این مورد میتونه دلایل زیادی داشته باشه و نیاز به بررسی بیشتر هست. اما در اکثر اوقات با مراجعه به منو تنظیمات » پیوند های یکتا و زدن دکمه ذخیره تنظیمات در پیشخوان وردپرس مشکل حل میشه…

      پاسخ
  2. کاربر
    علیرضا 29 فروردین 1400

    سلام ببخشید بنده در سال 97 یک سایت فروشگاه اینترنتی با قالب وود مارت طراحی کرده و کل سایت رو به حالت فشرده درآورده الان نمیدونم چطور از سایتم در لوکال هاست استفاده کنم.مشکل خطا در ارتباط با پایگاه داده رو بهم میده. مراحل نصب وردپرس در لوکال هاست رو به درستی انجام میدم ولی بازم همون خطا رو میده. اول یه پایگاه داده درست میکنم سایتی که طراحی کردم رو از حالت فشرده در میارم تو پوشه htdoc > بعد یه فولدر هم به اسم سایتم درست میکنم کل سایت رو داخل کپی میکنم.به قسمت localehost/اسم فولدر رو میزنم میزنه خطا در ارتباط با پایگاه داده تو رو خدا میشه کمکم کنید.نصب کنم.

    پاسخ
    • مدیریت
      عرفان کاوه 5 اردیبهشت 1400

      سلام،
      فقط از فایل htdocs کپی گرفتید؟ یا از خود فایل زمپ به طور کامل کپی تهیه کردید.
      در صورتیکه فقط از htdocs کپی گرفته باشید و دیتابیس رو فراموش کرده باشید، متاسفانه کاری نمیشه کرد.

      پاسخ
  3. کاربر
    Azadeh 22 آبان 1399

    آموزشتون خیلی عالی و دقیق بود. خیلی کمکم کرد. واقعا ازتون ممنونم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *