رفع خطا 429 Too Many Requests در وردپرس

رفع خطا 429 Too Many Requests در وردپرس
رفع خطا 429 Too Many Requests در وردپرس

آیا در سایت وردپرس‌ تان خطایی با عنوان «429 Too Many Requests یا درخواست بیش ازحد 429» را می‌بینید؟ این خطا می‌تواند بی‌نهایت خسته‌کننده باشد، چون نمی‌توان فهمید که چه چیزی باعث به وجود آمدن آن شده است. ما در این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه به راحتی خطای فوق را برطرف کنید.

چه چیزی موجب خطای درخواست بیش‌ازحد 429 در وردپرس می‌شود؟

رایج‌ترین دلیل خطا 429 Too Many Requests زمانی است که یک کاربر، ربات و یا یک اسکریپت سعی می‌کند به سرور درخواست زیادی ارسال نماید. این یک مقیاس برای جلوگیری از حملات «DDOS» به وب‌سایت‌هاست.

با این حال، اگر به درستی پیکربندی و تنظیم نشود، در این صورت ممکن است مانع اجرای صحیح موتورهای جستجوگر و سایر «API» ها شود و موجب عملکرد غیرمنتظره در وب‌سایت شما گردد.

کانسپت خطای 429
کانسپت خطای 429

گاهی این خطا زمانی رخ می‌دهد که یک اسکریپت در وب‌سایت شما درخواست‌های بیش‌ازحدی به یک وب‌سایت یا محیط خدماتی دیگری ارسال کرده که آن وب‌سایت از یک «API» استفاده می‌کند. در آن صورت، «API» با یک کد خطای 429 واکنش نشان می‌دهد.

بعد از گفتن این مسئله، بیایید به نحوه‌ی عیب‌یابی راحت و برطرف کردن خطای «درخواست بیش‌ازحد 429» در وردپرس بپردازیم.

برطرف‌سازی خطای 429 Too Many Requests در وردپرس

این خطا می‌تواند از طریق عوامل زیادی به وجود آمده باشد. ما چندین شیوه‌ی عیب‌یابی و برطرف‌سازی خطای «درخواست بیش‌ازحد 429» را به شما نشان خواهیم داد.

یافتن و غیرفعال کردن پلاگین نادرست

رایج‌ترین علت خطا 429 Too Many Requests معمولاً یک پلاگین نادرست در وب‌سایت شما می‌باشد. پلاگین‌ها گاهی درخواست‌های پی‌درپی به وب‌سایت شما فرستاده که توسط سرور با کد خطای 429 رد می‌شوند. اولین کاری که باید بکنید غیرفعال کردن تمام پلاگین‌های وردپرس در وب‌سایت‌تان می‌باشد. می‌توانید این کار را با بازدید از صفحه‌ی پلاگین‌ها در محیط مدیریتی وردپرس و انتخاب همه‌ی پلاگین‌ها انجام دهید. بعد از آن، گزینه‌ی «غیرفعال» زیر عملیات کلی را انتخاب کرده و روی دکمه‌ی «اعمال و اجرا» ی دستور کلیک کنید.

اگر به محیط مدیریتی وردپرس دسترسی ندارید نگران نباشید! ما داخل مقاله «غیرفعال کردن تمام پلاگین ها بدون دسترسی به پنل وردپرس» کامل توضیح دادیم زمانی که به پنل وردپرسی خودتون دسترسی ندارید چه طور میتونید همه افزونه های وردپرس رو غیرفعال کنید.
دوباره وب‌سایت خود را بررسی کنید تا ببینید که آیا باز هم خطای «درخواست بیش‌ازاندازه 429» ایجاد می‌شود، اگر نشد، پس یعنی یک پلاگین موجب این مسئله شده است.

غیرفعال کردن همه افزونه های وردپرس
غیرفعال کردن همه افزونه های وردپرس

الان می‌توانید پلاگین‌های سایت را یکی‌یکی فعال کرده، و وب‌سایت‌تان را پس از فعال کردن هر پلاگین چک کنید. این‌گونه قادر خواهید بود پلاگینی که موجب این خطا شده است را پیدا کنید.

زمانی که پلاگین مورد نظر را پیدا کردید، می‌توانید آن را با یک پلاگین دیگر جایگزین کنید، و یا سعی کنید نویسنده‌ی پلاگین را یافته و او را از این خطا مطلع سازید.

تغییر به قالب پیش‌فرض وردپرس

بیشتر تم‌ها و یا قالب‌های وردپرس شامل قابلیت‌هایی هستند که به طور نرمال با پلاگین‌ها به وجود می‌آیند. این‌گونه قالب‌ها همچنین ممکن است موجب خطای «درخواست بیش‌ازحد 429» در وب‌سایت‌تان شوند.

ساده‌ترین راه برای پی بردن به این مطلب از طریق تغییر زمینه به قالب پیش‌فرض وردپرس، مثل: «2017»، می‌باشد. اگر این ترفند خطای 429 را برطرف کرد، آن‌وقت می‌توانید یک قالب دیگر وردپرس را پیدا کرده و مسئله را به سازنده‌ی قالب گزارش دهید، آن‌ها احتمالاً بتوانند مشکل را حل نمایند.

از ارائه‌دهنده‌ی خدمات میزبانی خود بپرسید

بیشتر وقت‌ها، شما خطای «درخواست بیش‌ازحد 429» را در محیط‌های خدماتی شخص ثالث می‌بینید که به دسترسی به وب‌سایت شما نیاز دارند. آن‌ها می‌توانند موتورهای جستجوگر، ربات‌های خزنده‌ی وب و سایر برنامه‌های وب باشند. اگر شما این خطا را در «موتور جستجوی گوگل» و یا هر برنامه‌ی خدماتی شخص‌ثالث دیگری دیدید، پس احتمالش هست که در حال ارسال درخواست‌های زیادی به وب‌سایت شما باشند. در آن صورت، شما باید از ارائه‌دهنده‌ی خدمات میزبانی وردپرس خود بخواهید که مسیر این درخواست‌ها را مسدود نکند.

امیدواریم که این مقاله توانسته باشد در برطرف‌سازی خطای «درخواست بیش‌ازحد 429» روی وب‌سایت‌تان به شما کمک کرده باشد. ممکن است بخواهید سری هم به فهرست «رایج‌ترین خطاهای وردپرس» و نحوه‌ی برطرف کردن آنها بزنید.

اگر این مقاله را دوست داشتید، پس لطفاً در کانال یوتیوب ما عضو شده تا ویدئوهای آموزشی بیشتر از وردپرس داشته باشین. همچنین می‌توانید کارهای ما را در فیسبوک و تویتر دنبال کنید.

احمدرضا ذوقی

طراح و برنامه نویس وب هستم. عضو تیم آریا وردپرس، نزدیک به 3 سال هست که با وردپرس آشنا شدم و سعی می کنم مقالات مفید و ارزشمندی را برای شما عزیزان در آریا وردپرس منتشر کنم.

3 دیدگاه

  1. کاربر
    سعید محمدی 4 بهمن 1401

    خوب بود

    پاسخ
  2. کاربر
    حامد هدایی 24 آبان 1400

    عزیز من حالا نمیشه لطف کنید ازواژه های انگلیسی استفاده نکنید ؟ خوب ما که به اندازه شما سواد نداریم . پس پلاگین رو کجای دلمون بزاریم . آخه این کلمه کجای گوشی ماست . که شما همانطور راحت نشستین و میگین ترین پایین هاتون رو پیدا کنید !!!
    اگه قصدتون حل مشکل مردم بدبخته که این راهش نیست ، خودتون هم میدونین . یعنی یه آدرسی میدین که هیچکس نتونه پیداش کنه . اگرم واقعا قصد کار خیر دارین . که خوب درست انجامش بدین . و ۳ نفر آدم عادی رو بزاری با توضیحات شما مشکل ارور ۴۲۹ رو حل کنه .
    البته یه شهرستانی رو ، نه یه مهندس دانشگاه شریف .

    پاسخ
    • مدیریت
      آرین غفوری صنعتی 25 آبان 1400

      سلام جناب هدایی، ضمن عرض تشکر از نظر و انتقاد شما، پوزش میطلبم، بفرمایین کدوم قسمت رو متوجه نشدین من کامل توضیح بدم خدمتتون.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *