غیرفعال کردن افزونه های وردپرس زمانی که به پنل وردپرس دسترسی نداریم
یکی از مراحل عیب یابی وردپرس غیرفعال کردن همه افزونه های سایت وردپرسی و سپس فعال کردن یکی یکی آن ها است تا اگر افزونه ای باعث ایجاد ناسازگاری و خطا می شود آن را بیابیم. گاهی اوقات ممکن است شما به پنل وردپرس خود دسترسی نداشته باشید و یا نتوانید افزونه ها را غیر فعال کنید و با صفحه ی سفید رو به رو شوید. در این شرایط است که شما برای پیدا کردن افزونه مشکل دار که این اختلالات را به وجود آورده لازم است بیرون از وردپرس کارهایی را انجام دهید.
شما برای غیرفعال کردن افزونه های وردپرس در این مواقع دو راه دارید که در ادامه آن ها را به شما آموزش خواهیم داد.
غیرفعال کردن افزونه های وردپرس با FTP
شما می توانید با استفاده از یک FTP یا فایل منیجر کنترل پنل هاست خود همه افزونه های وردپرس را غیرفعال کنید برای این کار با ما همراه باشید.
ابتدا به FTP یا فایل منیجر کنترل پنل هاست خود وارد شوید. سپس به پوشه /wp-content/
بروید.
در داخل پوشه wp-content، یک پوشه به نام plugins خواهید دید. این جایی است که وردپرس تمام افزونه هایی که در وب سایت شما نصب شده است را ذخیره می کند.
بر روی پوشه plugins کلیک راست کرده و Rename را انتخاب کنید. اگر از طریق فایل منیجر این کار را انجام می دهید نیز همین کار را بکنید.(ممکن است در فایل منیجر های مختلف این گزینه در جاهای دیگری قرار داشته باشد) نام پوشه plugins را به هر چیزی که دوست دارید تغییر دهید. مثلا، ما آن را به “plugins.deactivate” تغییر نام دادیم. هنگامی که این کار را انجام می دهید، تمام افزونه های شما غیرفعال خواهند شد.
اگر می خواهید فقط افزونه خاصی را غیرفعال کنید وارد پوشه plugins شوید و پوشه افزونه مورد نظر را پیدا کنید و نام آن را به چیز دیگری تغییر دهید.
غیرفعال کردن همه افزونه های وردپرس با phpMyAdmin
در این روش شما با استفاده از phpMyAdmin می توانید تمام افزونه های وبسایت وردپرسی خود را غیرفعال کنید. برای انجام این کار با ما همراه باشید.
ابتدا باید وارد کنترل پنل هاست خود شوید. در این مثال ما cPanel را به شما نشان می دهیم. کنترل پنل میزبانی وب شما ممکن است متفاوت باشد.
بعد از ورود به کنترل پنل خود بر روی phpMyAdmin بزنید. همانند تصویر زیر که مربوط به کنترل پنل cpanel می باشد.
بعد از ورود به phpMyAdmin دیتابیس متصل به وردپرس خود را انتخاب کنید. بعد از انجام این کار جداول دیتابیس شما به نمایش در می آید به جدول wp_options بروید.
همانطور که مشاهده می کنید همه جداول با پیشوند wp_ هستند. جداول شما ممکن است یک پیشوند متفاوت داشته باشد. در داخل جدول wp_options شما ردیف های مختلفی را مشاهده خواهید کرد. شما باید گزینه ‘active_plugins’ را در این جدول پیدا کنید و سپس بر روی لینک «Edit» در کنار آن کلیک کنید.
در صفحه بعد، شما باید فیلد option_value را به a:0:{}
تغییر دهید و سپس بر روی دکمه Go بزنید تا تغییرات شما ذخیره شود.
شما با موفقیت تمام افزونه های وردپرس را با استفاده از phpMyAdmin غیرفعال کردید. اگر این افزونه بود که شما را از دسترسی به پنل مدیریت وردپرس متوقف می کرد، پس اکنون باید بتوانید به آن وارد شوید.
با سلام
چجوری باید افزونه هایی که در خود قالب هستند رو حذف کرد ؟
سلام، افزونه های ضروری قالب رو نمیشه غیرفعال کرد. قالب برای اجرا به این پلاگین ها نیاز داره!
عالی بود مرسی مشکلم حل شد
سپاس از اموزش. بسیار کاربردی بود