مقایسه 5 تا از بهترین افزونه های بکاپ گیری در وردپرس

افزونه کاربردی

بکاپ گیری منظم از سایت وردپرسی تان بهترین کار ممکن است که میتوانید برای وبسایت خودتان انجام دهید. بکاپ گیری ،خیال شما را در برابر خطر هایی مانند هک شدن راحت میکند. افزونه های رایگانی برای این کار وجود دارد که ما در این مقاله 5 تا از بهترین آن ها را به شما معرفی میکنیم.

نکته: بسیاری از شرکت های هاست، خدمات تهیه بکاپ از اطلاعات شما را نیز ارائه میدهند اما این بسیار مهم است که شما بطور مستقل از وبسایت خود بکاپ بگیرید و به شرکت هاستینگ متکی نباشید. اگر تا الان از وبسایت خود بکاپ نگرفته اید بهتر است یکی از افزونه هایی که ما در این مقاله معرفی میکنیم را انتخاب و شروع به بکاپ گیری کنید.

1- Updraftplus

افزونه updraftplus

افزونه UpdraftPlus محبوب ترین افزونه وردپرس است و این افزونه در اینترنت موجود است و بیش از 2 میلیون وب سایت از این افزونه استفاده میکنند. این افزونه به شما این امکان را میدهد که از وبسایت خود بکاپ بگیرید و آن را دانلود کنید و یا در فضای وب ذخیره کنید.

این افزونه به شما امکان زمانبندی را میدهد و همچنین شما میتوانید فایل هایی را که میخواهید از آن ها بکاپ گرفته شود را انتخاب کنید. این افزونه می تواند بکاپ شما را به طور خودکار بر روی Dropbox, Google Drive, S3, Rackspace, FTP, SFTP, email و یا هر سرویس ذخیره سازی ابری دیگری ذخیره نماید.

UpdraftPlus نسخه پرمیوم هم دارد که ویژگی هایی برای کپی کردن سایت و یا انتقال سایت و نیز جستجو در جداول دیتابیس و جایگزین کردن آن ها را به شما می دهد. با خرید نسخه پولی، شما به بخش پشتیبانی ویژه نیز دسترسی خواهید داشت.

2- VaultPress

افزونه vaultpress

افزونه VaultPress  یکی از مشهورترین افزونه های تهیه نسخه پشتیبان است. افزونه  VaultPress توسط Matt Mullenweg (سازنده وردپرس) و تیمش در شرکت Automattic تاسیس شده است.

این افزونه اخیرا جزیی از محصول دیگر Automattic به نام JetPack شده است. شما باید یک نوع خاص از پلن های JetPack را خریداری کنید تا بتوانید از VaultPress استفاده کنید. قیمت پلن های مختلف بسته به نوع ویژگی هایی که ارائه می دهند متفاوت است. افزونه VaultPress یک نسخه زنده و در لحظه خودکار پشتیبان گیری با قیمت ۳٫۵ دلار ارائه می دهد. تنظیم VaultPress و بازیابی نسخه های پشتیبان تنها به چند کلیک نیاز دارد. با بعضی از پکیج های این افزونه می توانید اسکن های امنیتی نیز انجام دهید.

استفاده از VaultPress معایبی نیز دارد. اول این که اگر شما چندین سایت وردپرسی داشته باشید هزینه های نگهداری سایت شما بسیار بالا می رود. دوم این که برای استفاده از این افزونه باید در JetPack ثبت نام کنید و یک حساب WordPress.com بسازید و افزونه JetPack را در سایت خود نصب کنید.

3- BackupBuddy

افزونه backupbuddy

افزونه BackupBuddy پرطرفدار ترین افزونه پرمیوم بکاپ گیری برای وردپرس می باشد. این افزونه به راحتی به شما این امکان را می دهد که برنامه زمان بندی برای بکاپ گیری به طور روزانه، هفتگی و ماهانه تنظیم کنید و همینطور نسخه های بکاپ شما را به صورت خودکار در Dropbox, Amazon S3, Rackspace Cloud, FTP, Stash ذخیره می کند و حتی برایتان ایمیل ارسال می کند!

یکی از نکات مثبت این افزونه این است که شما نیاز به پرداخت ماهانه برای استفاده از آن ندارید بلکه می توانید با پرداخت یکساله و یا مادام العمر آن را بر روی هر سایتی که در پلن ها اعلام شده استفاده کنید. همینطور می توانید به فوروم های پشتیبانی نیز دسترسی پیدا کنید و آخرین آپدیت ها را نیز دریافت کنید. همینطور می توانید از 1 گیگ فضایی که به طور رایگان در اختیار شما قرار می گیرد برای نگهداری بکاپ ها استفاده کنید. همچنین می توانید از این افزونه برای انتقال سایت خود و یا کپی گرفتن از آن و یا ری استور سایت خود نیز استفاده کنید.

4- BackWPup

افزونهBackWPup

BackWPUp  یک افزونه بکاپ گیری رایگان در وردپرس است که به شما امکان می دهد بکاپ کاملی از وردپرس خود تهیه کرده و آن را بر رویDropbox, Amazon S3, Rackspace, etc), FTP, emaill) و یا کامپیوتر خود ذخیره کنید. استفاده از این افزونه بسیار آسان است و شما می توانید تنظیمات لازم را برای تهیه بکاپ خودکار را نیز انجام دهید. بازگردانی سایت وردپرسی از بکاپ نیز با این افزونه بسیار ساده خواهد بود.

خرید نسخه پرمیوم نیز علاوه برا ارتقاء اولویت شما در دریافت پشتیبانی، امکاناتی چون امکان ذخیره بکاپ بر روی Google Drive و برخی امکانات دیگر را فراهم می کند.

5- Duplicator

افزونه Duplicator

همانطور که از اسم این افزونه پیداست Duplicator برای انتقال یک وب سایت وردپرسی ساخته شده است اما می توان از آن برای بکاپ گیری هم استفاده کرد. این افزونه امکان زمان بندی برای تهیه خودکار بکاپ را به شما نمی دهد و به همین دلیل نمی تواند گزینه خوبی برای نگهداری و بگاپ گیری منظم از سایت شما باشد.

جمع بندی

هر کدام از افزونه های بالا مزایا و معایبی دارند، به عنوان پیشنهاد می توان ابتدا Vaultpress را معرفی کرد چون استفاده از آن بسیار آسان می باشد و نسخه پشتیبان در لحظه ارائه می دهد. این کار باعث می شود به جای اینکه به صورت ساعتی یا روزانه از سایت و فایل های شما پشتیبان تهیه شود، این کار به صورت دقیقه ای انجام شود. برای سایت های بزرگ و فعال این موضوع بسیار مفید است چرا که باعث می شود تا از منابع سرورهای خود به خوبی استفاده کنند.

اما اگر شما یک وب سایت کوچک یا متوسط را اداره می کنید و از پرداخت ماهیانه پول متنفر هستید، افزونه BackupBuddy را به شما پیشنهاد می کنیم. چرا؟ چون این افزونه فضای ابری مخصوص به خودش را دارد یعنی Stash که باعث می شود تا مبتدیان به سادگی و با چند کلیک نسخه های پشتیبان خود را ذخیره کنند.

هر کدام از این افزونه ها را که انتخاب کردید، لطفا هرگز نسخه های پشتیبان خود را در سروری که وب سایت شما در آن قرار دارد ذخیره نکنید. اگر سخت افزار سرور شما از کار بیفتد یا هک شود، شما دیگر هیچ نسخه پشتیبانی ندارید که بتوانید وب سایت خود را برگردانید. به همین علت است که ما به شدت توصیه می کنیم نسخه های پشتیبان خود را در یک سرویس ذخیره ابری مانند Dropbox و Amazon و GoogleDrive و غیره ذخیره کنید.

امیدواریم که این مقاله در آریا وردپرس به شما کمک کرده باشد تا بتوانید بهترین افزونه بکاپ گیری را انتخاب کرده باشید و بتوانید از سایت وردپرسی تان بکاپ بگیرید. همچنین ممکن است بخواهید مقاله ما را درباره امنیت وردپرس ببینید.

احسان عابدی

عضو تیم قدرتمند و حرفه ای آریا وردپرس هستم و بیش از 2 سال است در زمینه وب کار میکنم و آموزش هایی که از وردپرس یاد گرفتم را سعی میکنم با شما عزیزان به اشتراک بگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *