برترین افزونه های صفحه ساز وردپرس

برترین افزونه های صفحه ساز وردپرس

آیا راه حل ساده‌ای برای ساخت و شخصی سازی صفحات در وبسایت وردپرسی خود نیاز دارید؟ اگر پاسختان به این سوال مثبت است، پیشنهاد ما به شما استفاده از افزونه‌های صفحه ساز وردپرس است. این افزونه‌های وردپرسی به شما این قابلیت را می‌دهند تا صفحات را با طرح‌های دلخواه خود ساخته، ویرایش و شخصی سازی کنید. تمام اینکارها را با دراگ و دراپ انجام خواهید داد و نیازی به نوشتن حتی یک خط کد ندارید. در این مقاله، ما پنج تا از بهترین افزونه‌های صفحات ساز وردپرسی را مورد بررسی و مقایسه قرار خواهیم داد.

استفاده از صفحه ساز های وردپرسی چه فایده‌ای دارد؟

وقتی که شروع به ساختن یک بلاگ می‌کنید، بسیاری از تازه‌کاران وردپرسی در ساختن و ویرایش ظاهر صفحات وبسایت خود به مشکل برمیخورند. این در حالی که است که بسیاری از پوسته‌های غیر رایگان وردپرس، بصورت پیشفرض طراحی‌های زیبایی دارند که شخصی‌سازی آنها نیز برای کسانی که HTML و CSS نمی‌دانند، سخت خواهد بود.

همین مساله دلیل پرسش‌هایی همچون “چگونه می‌توانم وردپرس را با درگ و دراپ شخصی‌سازی کنم” و یا “آیا افزونه‌ای برای ساخت صفحات بصورت درگ و دراپ در وردپرس وجود دارد؟”، می‌باشد.

خوب واقعیت این است که افزونه‌های بسیاری برای ساخت صفحات بصورت درگ و دراپ در وردپرس وجود دارند. با کمک این افزونه‌ها به راحتی و بدون نوشتن حتی یک خط کد، می‌توانید صفحات مختلف سایت خود را طراحی کنید.

در این افزونه‌ها می‌توانید از کامپوننت‌های مختلفی برای طراحی استفاده کنید. مثلا کامپوننت‌هایی برای افزودن چند ستون، بکگراند پارالکس، عکس‌هایی با پوشش تمام صفحه، اسلایدرهای محتوا و غیره. این کامپوننت‌ها در داخل بلاک‌های سازنده پوسته وردپرس جای گرفته و طراحی وبسایت را شکل خواهد داد.

از آنجاییکه انواع مختلفی از صفحه‌سازهای درگ و دراپ وردپرسی وجود دارد و بعضی از آنها بصورت بخشی از فریمورک پوسته هستند و بعضی تنها بصورت افزونه ارائه می‌شوند، شاید تصمیم‌گیری برای انتخاب افزونه خوب کمی سخت به نظر بیاید. از این رو تصمیم گرفتیم که به شما در انتخاب بهترین صفحه‌ساز برای وردپرس کمک کنیم.

شاخص‌های ما برای مقایسه این صفحه‌سازهای وردپرسی، استفاده آسان، انعطاف پذیری و طراحی آنها بوده است. خوب بیایید تا ببینیم بهترین صفحه‌سازهای موجود در بازار کدام محصولات هستند.

 

WPBakery Page Builder

wp bakery page builder

حتما تا به حال نام این صفحه ساز به گوشتان رسیده، صفحه ساز WPBakery Page Builder که قبلا با نام ویژوال کامپوزر شناخته می شد. به جرات می توان گفت یکی از بهترین افزونه های صفحه ساز وردپرس است. ویژوال کامپوزر یکی از پر فروش ترین افزونه های صفحه ساز در جهان بوده و تاکنون وبسایت های زیادی با این صفحه ساز ساخته شده، این صفحه ساز دارای ویرایشگر لایو بوده و میتوانید در محیط فرانت اند به صورت کاملا زنده صفحات خود را با دراگ و دراپ بسازید.

Divi Builder

divi builder

صفحه ساز Divi Builder نیز یکی دیگر از صفحه‌ساز و پوسته‌سازهای وردپرسی است. باید گفت که کار با Divi برخلاف ویژوال کامپوزر بسیار آسان تر و همچنین بسیار سریع تر است. علاوه بر آن دیوی با بیش از 20 طراحی و تمپلیت پیشفرض برای انواع مختلف وبسایت‌ها نیز همراه است. و صفحه ساز بسیار سبکی است.

شما به راحتی می‌توانید طراحی‌های خود را در برگه ساز دیوی بسازید و ذخیره کنید. همچنین می‌توانید از دیوی خروجی گرفته و در وبسایت دیگری درون‌ریزی کنید. کامپوننت‌های موجود در داخل Divi نیز بسیار زیاد است که همگی آنها را با درگ‌ و دراپ کردن داخل طرح خود، می‌توانید استفاده نمایید. صفحه ساز دیوی نیز از قابلیت لایو برخوردار است و می توانید در محیط فرانت اند صفحات خود را با ماژول های این صفحه ساز بسازید.

Beaver Builder

beaver builder

Beaver Builder یک صفحه‌ساز غیررایگان وردپرسی بصورت درگ و دراپ است. از نظر ما این صفحه‌ساز یکی از بهترین صفحه‌ساز موجود در بازار وردپرس محسوب می‌شود. این افزونه بسیار سریع بوده و با یک تور آموزشی اولیه، شما را کاملا با رابط کاربری آن آشنا خواهد ساخت.

این افزونه با رابط Live همراه است، به این معنی که تمام تغییراتی را که مد نظر دارید، میتوانید به سادگی با درگ کردن هرکدام از کامپوننت‌ها از سایدبار و دراپ کردن آن در صفحه افزوده و نتیجه را همان لحظه ببینید. برای انجام تغییرات در هر کامپوننت نیز تنها نیاز است تا برروی کامپوننت کلیک کرده و آن را ویرایش کنید.

Beaver Builder دارای ماژول‌های ساده و پیچیده بسیاری است که تقریبا هرچیزی که بخواهید را می‌توانید در آن بیابید. برای مثال ماژول‌‌های اسلایدر، بکگراند‌ها، بلاک‌های محتوا، دکمه‌ها و تقریبا هر چیزی که این روزها میبینیم. مهمتر از هر چیزی اینکه این افزونه کاربری بسیار ساده‌ای دارد.

Elementor

elementor

Elementor نیز یکی از صفحه‌سازان قدرتمند وردپرس به شمار می‌رود. اصلی‌ترین مساله در ساخت این صفحه‌ساز سرعت است و بعد از استفاده از آن متوجه خواهید شد که این صفحه‌ساز چقدر سریع و البته ریسپانسیو است.

این افزونه نیز قابلیت ویرایش بصورت Live را دارا می‌باشد و کافیست که بخش‌های مختلف را در آن ایجاد و سپس برای هر بخش تعداد ستون‌های آن را مشخص کنید و شروع به کار کنید. می‌توانید ویجت‌ها را از پنل سمت چپ با درگ و دراپ به داخل صفحه بندازید. Elementor ویجت‌های بسیاری زیادی را در بر دارد که معمولا بسیاری از آنها را در وبسایت‌‌ها هرروز میبینیم. به طور مثال ویجت‌های ساده‌ای مانند عکس و نوشته تا آکاردیون‌ها، اسلایدرها، بخش نظرات، آیکون‌ها، شبکه‌های اجتماعی و تب‌های پیشرفته و غیره. طبیعتا هر ویجت نیز تنظیمات خاص خود را دارد. همچنین به شما این اجازه را می‌دهد تا ویجت‌های دیگر افزونه‌ها را نیز استفاده کنید.

اگر حتی دوست ندارید که خودتان طراحی کنید، Elementor برای شما تمپلیت‌های از پیش تعریف شده بسیاری دارد که به راحتی می‌توانید در صفحات خود بیافزایید. برای اینکار کافیست تنها تمپلیت مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را با طراحی خود جایگزین کنید.

 

Themify Builder

themify builder

اگر هم اکنون از پوسته‌ای از شرکت Themify استفاده می‌کنید، پس حتما Themify Builder را در وردپرس خود دارید. اگر چنین نیست، می‌توانید این افزونه را نصب کنید.

این صفحه‌ساز ساده از نظر جلوه بصری قابل تحسین است و ماژول‌های زیادی برای ساخت صفحات و نوشته‌ها را دارا می‌باشد. بسیاری از این ماژول‌ها معمولا نیازمند نصب افزونه دیگری در وردپرس هستند.

Themify Builder نیز علاوه بر اجازه ویرایش از پنل ادمین، حالت ویرایش Live را نیز داراست. این افزونه دارای طراحی‌های از پیش آماده شده‌ای است که می‌توانید خیلی سریع آنها را مورد استفاده قرار دهید.

Page Builder by Site Origin

siteorigin

صفحه‌ساز Site Origin با بیش از یک میلیون نصب فعال، یکی از محبوب‌ترین صفحه‌سازهای بازار وردپرس به شمار می‌رود. یکی از دلایل اصلی محبوبیت این صفحه‌ساز قیمت آن است که بصورت رایگان ارائه شده است. صفحه‌سازی بسیار کاربردی با امکانات خوب و در عین حال رایگان.

این صفحه‌ساز به سادگی قابل استفاده بوده و تقریبا با هر پوسته استاندارد وردپرسی سازگار است. افزونه ذکر شده به شما اجازه می‌دهد تا هر ویجت وردپرسی را برای طراحی استفاده کنید. در عین حال خود بصورت پیشفرض، ویجت‌های آماده دارد اما اگر بخواهید ویجت‌های وردپرسی مفید دیگری را نیز اضافه کنید، چیزی جلوی شما را نخواهد گرفت.

این صفحه‌ساز قابلیت undo/redo یی که تقریبا به آن عادت کرده‌ایم را نیز به راحتی در خود جای داده تا مطمئن شویم که با خیال راحت می‌توانیم هر تغییری را بازگردانی کنیم.

جمع بندی

از مقایسه‌ای که بین این افزونه‌های برتر صفحه‌ساز در وردپرس انجام شد، واضح است که صفحه ساز WP Bakery Page Builder (ویژوال کامپوزر) و دیوی جایگاه بالاتری را کسب می‌نمایند. اگر می‌خواهید برای اینکار هزینه کنید و یک صفحه‌ساز قدرتمند خریداری کنید، یکی از این دو را انتخاب کرده و از پشتیبانی توسعه‌دهندگان آنان نیز بهره ببرید و مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد.

امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بتوانید صفحه‌سازی را برای وبسایت وردپرسی خود انتخاب کنید. در صورت وجود هرگونه سوال یا پیشنهاد، حتما از طریق بخش نظرات، ما را مطلع کنید.

میلاد کاظمی

وردپرس سیستم مدیریت محتوای محبوب من هستش و اینجا سعی خواهم کرد در امن تر کردن هرچه بیشتر وبسایت های فارسی کمکتون کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *