نصب وردپرس روی لوکال هاست با XAMPP
میخوایین یک سایت وردپرسی لوکال روی کامپیوتر خودتون با استفاده از Xampp راه بندازین؟ خب جای درستی اومدین😁 نصب WordPress بر روی کامپیوتر شخصی شما باعث میشه که روی وردپرس راحتتر تغییرات ایجاد کنید. همینطور پوستهها و افزونهها رو تست کنین و خلاصه با وردپرس آشنا بشین.. در این آموزش میبینیم که چه طوری با استفاده از نرم افزار Xampp یک وردپرس لوکال (محلی) بسازید. یا بهتره بگم نصب وردپرس روی لوکال هاست با استفاده Xampp رو به شما آموزش میدیم. پس با ما همراه باشین.
آنچه خواهید خواند:
چرا باید یک سایت وردپرس لوکال ساخت؟
ساخت یک سایت وردپرس بصورت لوکال، یه تمرین بین توسعه دهندهها و مدیران وبسایتهاست. توی این تمرین شما میتونید وردپرس رو به راحتی تست کنید، بدون اینکه مجبور باشین یک سایت واقعی رو به روی اینترنت راه اندازی کنید.
وبسایتهای لوکال فقط و فقط توسط شما و برروی سیستم خودتون قابل مشاهده هستن که این یعنی بدون نگرانی و با خیالی آسوده میتونید تمرین و توسعه رو انجام بدین. همینطور امکان این رو دارین که راحت تر پوستهها و افزونههای متفاوت رو نصب کنید و ویژگیهای اونارو تست کنید و مفاهیم ساده و پایه وردپرس رو کشف کنید.
اگر هم اکنون یک سایت وردپرسی دارین و میخوایین تغییرات زیادی روی اون اعمال کنید اما نگران هستین که سایتتون از دسترس خارج نشه؛ در اینصورت هم میتونید یک کپی از وبسایت خودتون رو روی کامپیوتر خودتون پیاده سازی کنید و برای مثال، به روزرسانیهای یک افزونه خاص رو قبل از انجام به روز رسانی، در محیط لوکال تست کنید.
خب دیگه نوبتی هم باشه نوبت نصب کردن Xampp عه، بزنید که بریم!
XAMPP چیست؟
برای اینکه بخواییم یک وب سایت وردپرسی ایجاد کنیم نیاز به یک وب سرور و سیستمی برای مدیریت پایگاه داده داریم. بهتره بگم نیاز هست تا این دو مورد رو داشته باشیم حالا یا باید هاست بخریم یا باید مجازی اون هارو روی کامپیوترمون داشته باشیم. برای اینکاراز زمپ استفاده میکنیم که این دو مورد رو به ما ارائه میده. یعنی Xampp یک وب سرور (آپاچی)، PHP و سیستم مدیریت پایگاه داده (MySQL) رو روی کامپیوتر شخصی ما فراهم میکنه که همگی برای وردپرس نیاز هستن.
نصب هر کدوم از اینها به تنهایی، برای تازه کار ها سخته. اینجا جاییه که میگیم خدا پدر مادره XAMPP رو بیامرزه 😂 خلاصه دیگه نگم براتون، با زمپ راحت میشه وردپرس رو روی کامپیوتر خودمون به طور لوکالی نصب کرد.
اول باید به باید به وبسایت رسمی XAMPP بریم.
بر اساس سیستم عامل مورد استفاده خودمون بسته نصبی Xampp رو دانلود و نصب میکنیم. محیط نصب این نرم افزار ممکن هست با تصاویری که در سایت گذاشتیم، یکم متفاوت باشه برای همین پیشنهاد میکنم حتما ویدیو رو هم مشاهده کنید تا خیلی راحت تر مراحل رو پیش برین.
بریم وردپرسم دانلود کنیم بعدش میریم Xampp رو هم نصب میکنیم.
اول، شما نیاز دارین تا وردپرس رو از مرجع اصلیش یعنی سایت WordPress.org دانلود کنید.
البته برای راحتی کار لینکشو همینجا گذاشتم براتون، میتونید روی این لینک کلیک کنید تا آخرین نسخه وردپرس رو از سایت خودِ وردپرس دانلود کنید…
نصب Xampp
بعد از دانلود XAMPP، باید فایل اجرایی دانلود شده رو اجرا کنین تا مراحل نصب آغاز شه.
شاید بعد از باز کردن با یه اخطار مواجه شین که اهمیتی نداره و میتونید با زدن Ok به ادامه مراحل نصب برین. توی ویدیو کامل توضیح دادیم داستان این ارور از چه قراره…
XAMPP از شما میپرسه که دوست دارین نرم افزار رو در چه مسیری و شامل چه پکیجهایی نصب کنید. تنظیمات پیشفرض اوکیه Next رو بزنید تا سریع تر روند نصب شروع شه.
بعد از اینکه نصب نرم افزار به پایان رسید، تیک گزینه “Start the control panel now” رو روشن بزارین که دیگه نیاز نباشه بریم Xampp رو باز کنیم و از همین جا Xampp برامون باز شه…
با این کار کنترل پنل XAMPP باز میشه. در این قسمت دو مورد اول یعنی Apache و MySQL رو استارت کنید. اگه رنگ این ماژول ها سبز نشد و با مشکل مواجه شدین کنترل پنل رو ببندین و با کلیک راست بر روی Xampp و انتخاب گزینه Run as administrator این مشکل رو حل کنید…
حالا XAMPP سرویسهای Apache و MySQL رو اجرا میکنه و این یعنی که پیش نیاز های نصب کردن وردپرس آماده اس. ممکن هست نوتیفیکیشن مربوط به فایروال ویندوز رو در این مرحله ببینید که از شما در مورد دسترسی این سرویسها سوال میکنه. حتما برای هردو سرویس روی گزینه Allow access کلیک کنید تا این دو سرویس بلاک نشن و به راحتی اجرا بشن.
نصب وردپرس روی لوکال هاست با استفاده از XAMPP
برای نصب وردپرس اون فایل زیپی که مربوط به وردپرس بود و باهم دانلودش کردیم رو باید extract کنیم. بعد از استخراج کردن اون فایل زیپ یه فولدر با اسم wordpress براتون ایجاد میشه. محتویات داخل این پوشه رو به پوشه htdocs انتقال بدین. معمولا در ویندوز این پوشه توی مسیر : C:\Xampp\htdocs
و یا بعضا در مسیر : C:\Program Files\htdocs
وجود داره.
در سیستم عامل مک، این مسیر بدین شکل خواهد بود : \Applications\xampp\htdocs
پیشنهاد میکنم اول که رفتین توی پوشه htdocs تمامی محتوای داخلش رو پاک کنید تا بتونید راحت تر وردپرس رو نصب کنید.
بعد از اون تمامی فایل های موجود در پوشه wordpress رو که استخراج کرده بودین کپی کنید به پوشه htdocs
قبل از اینکه بریم وردپرس رو نصب کنیم بهتره بریم یک دیتابیس یا پایگاه داده تشکیل بدیم. وردپرس از این پایگاه داده ما برای ذخیره کردن اطلاعات استفاده میکنه… برای ساخت دیتابیس در Xampp کافیه که با وارد کردن آدرس localhost/phpmyadmin در مرورگر خودمون به سیستم مدیریت دیتابیس یا همون MySql منتقل بشیم و با استفاده از گزینه new یک دیتابیس جدید بسازیم. داخل ویدیو این مورد رو بیشتر توضیح دادیم برای همین پیشنهاد میکنم حتما ویدیو رو ببینید.
خب، نوبتی هم باشه دیگه نوبت وارد کردن نامی برای پایگاه داده هست. برای دیتابیس خودتون یه اسمی وارد کنید و قسمت Collation رو ترجیحا روی گزینه utf8_unicode_520_ci قرار بدین و دکمه Create رو بزنید.
بعد از ساخت دیتابیس حتما اسم اون رو یادتون باشه و به آدرس localhost در مرورگر خودتون مراجعه کنید تا صفحه زیر رو ببینید.
در این صفحه از شما خواسته میشود تا اطلاعات پایگاهداده خودتون رو وارد کنید پس شما هم نام پایگاه داده خودتون رو که باهم ساختیم، وارد کنید. توجه داشته باشین که نام کاربری پایگاه داده شما root هست و برای رمز عبور هم شما باید رمز عبور رو پاک کنید یا بهتره بگم اون رو خالی بزارین. به دو مورد آخر هم نیازی نیست دست بزنید…
دیگه فقط کافیه که روی دکمه فرستادن کلیک کنید. و در صورتی که اطلاعات به درستی وارد شده باشه به مرحله بعدی منتقل میشین. اگر منتقل نشدین مجددا اطلاعات رو چک کنید و اگر بازم مشکلتون حل نشد یه کامنت بزارین تا کمک تون کنم.
اگر برروی ویندوز یا لینوکس هستید، این تنظیمات توسط وردپرس برروی فایل تنظیمات که wp-config.php نام داره، به طور خودکار تنظیم میشه و نیازی نیست شما کاری انجام بدین. اما اگر از مک استفاده میکنید، محتوای این فایل را به شما نشون داده میشه و از شما میخواد تا این فایل رو بسازید.
این فایل را باید در پوشه root یعنی همان پوشه اصلی وردپرس بسازید.
بعد از ساخت فایل، محتوایی که به شما نشون داده شده بود رو به داخل فایل کپی پیست کنید و ذخیره کنید و سپس به ادامه مراحل نصب وردپرس بازگردید.
در مرحله بعدی، وردپرس از شما میخواد تا اطلاعاتی در مورد سایت خودتون وارد کنین. اول عنوان سایت خودتون رو وارد نمایید.
بعد از اون، باید نام کاربری، رمزعبور و آدرس ایمیل حساب مدیریت سایت رو هم وارد کنید.
بعد از اینکه تمامی فیلدهای خواسته شده رو تکمیل کردین، روی گزینه نصب وردپرس کلیک کنید.
اینجا نصب وردپرس اجرا شده و زمانی که به پایان برسه، صفحه ورود به پیشخوان وردپرس رو به شما نشون میده.
شما میتوانید از طریق مسیر localhost/wp-admin
به صفحه ورود مدیر برید و با وارد کردن نام کاربری و رمزعبوری که توی مرحله قبل وارد کردین، وارد پیشخوان وردپرسی وب سایت خودتون بشین.
پس از ورود، مطمئن میشین که نصب وردپرس با موفقیت انجام شده، معمولا بعد از نصب وردپرس به دنبال نصب پوستهها و افزونهها اینطور چیزا میرید که باید بهتون بگم آموزش های هیجان انگیز آریا وردپرس در انتظار شماست. به سادگی با آموزش های ویدئویی ما میتونید هر چه بیشتر با وردپرس آشنا شین.
امیدوارم که این مقاله به شما کمک کرده باشه تا سایت وردپرس خودتون رو بصورت لوکالی بر روی کامپیوتر شخصی خودتون راه اندازی کنید. همچنین اگر علاقمند به انجام روشهای جایگزین برای اینکار باشید، میتونید از Wampserver و یا در مک از MAMP برای چنین کاری استفاده کنید. اگه سوالی چیزی داشتین خوشحال میشم توی قسمت نظرات اون رو با ما در میون بزارین.
بسیار عالی بود خیلی کامل و واضح بود ممنون از شما .
خدا خیرت بده❤️
من خیلی راحت انجام دادم با توضیحاتتون🤩🤌🏻🫂
درود بر شما؛ خوشحالیم که براتون مفید بوده و از نظر لطف شما سپاسگزاریم.
سلام ممنون از آموزش عالیتون
اگر بخوام سایتی که قبلا طراحی کردم را روی لوکال هاست بیارم چه کار باید بکنم ؟
سلام سلامت باشی علیرضا جان.
شما با استفاده از افزونه داپلیکیتور میتونی از وب سایت قبلی بکاپ بگیری و روی زمپ یا هر هاست دیگه ای مجدد نصب کنی…
ممنون از راهنمایی جامع و رسای شما دوست عزیز
سلام حمید جان خواهش می کنم. همینطور ممنون از شما که برامون نظر گذاشتین.
سلام چند مرحله رو جا انداختید، باید در مسیر c:\xampp\htdocs یک پوشه به اسمی که میخواهیم سایتمون باز بشه با اون بسازیم و بعد هم فایل wp-config-sample.php به wp-config.php تغییر بدیم و فایل wp-config.php ادیت کنیم و قسمت db name رو مطابق اسم دیتابیس تغییر بدیم.
سلام سجاد جان، این مورد هم که شما فرمودین درسته
اما روشی که ما توضیح دادیم ساده تر هست و نیاز به درگیر شدن با فایل wp-config نداره عملا فایل wp-config به صورت خودکار تنظیم میشه.
این روش راحت تر و کاربر پسند تره…
سلام
وقتی همه کار هارو انجام دادم و روی فرستادن شدم
پیغام “یک خطای مهم در این وبسایت رخ داده است”
رو میده چکار کنم؟
سلام امین جان، از نسخه ۷.۴ زمپ استفاده کن: دانلود زمپ
سلام. وقتی دیتابیس میسازم و اطلاعات داخل لوکال هاست وارد میکنم خطای «یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است» میده
مشکل چیه؟
سلام رضا جان، از نسخه ۷.۴ زمپ استفاده کن: دانلود زمپ
سلام ممنون ار اموزشتون متاسفانه اخرین مرحله بعد ثبت نام کاربری ارور در این سایت خطایی رخ داده نشون میده
سلام، خواهش میکنم. مطابق ویدیو پیش برید اگر همه چیز رو درست تنظیم کنید نباید این ارور بگیرید. در صورتی که روی مک یا لینکوس هستید حتما نسبت به تنظیم permission ها اقدام کنید.
سلام
وقتی همه کار هارو انجام دادم و روی فرستادن شدم
پیغام “یک خطای مهم در این وبسایت رخ داده است”
رو میده چکار کنم؟
سلام مطابق ویدیو پیش برید نباید ارور بگیرید. از درست بودن فایل وردپرس، تنظیم درست دیتابیس و همینطور permission ها هم اطمینان حاصل کنید.
سلام زماني كه ميخوام در وردپرس عكس آپلود كنم خطا امكان ايجاد شاخه wp- نيست. آيا شاخه مادر ان با سرور قابل نوشتن است؟ رو ميده بايد چه كار كنم
سلام این ارور زمانی ایجاد میشه که وردپرس دسترسی لازم برای ایجاد تغییرات در اون آدرس رو نداره. از جمله ساخت پوشه wp-
برای حل این مشکل کافی هست دسترسی مربوط به اون قسمت رو آزاد کنید.
اگه سیستم عاملتون رو هم بفرمایین میتونم راهنمایی کنم خدمتتون که چه طوری اینکارو انجام بدین.
سلام مرسی از اموزش خوبتون
ببخشید موقعه نصب قالب این خطا رو بهم میده باید چیکار کنم؟
خطا منقضی شدن پیوند رو بهم میده
سلام سعید جان، خواهش میکنم ممنون از شما که مقاله رو مطالعه کردین.
این ارور به علت محدود شدن حداکثر حجم فایل قابل آپلود در Xampp هستش. برای رفع این مشکل به محل نصب Xampp (که معمولا در درایور C پوشه Xampp هستش) مراجعه کن. داخل فولدر محل نصب Xampp یک پوشه با نام php وجود داره، وارد اون پوشه شو و فایل php.ini رو با نوتپدی چیزی باز کن.
بعد از باز کردن تیکه کد های زیر رو پیدا کن و اعدادش رو به صورت زیر قرار بده :
upload_max_filesize = 128M
post_max_size = 128M
max_execution_time = 300
دقت کن که فرضا upload_max_filesize احتمالا وجود داره و فقط باید عددشو تغییر بدی. خلاصه بخوام بگم اگه 3 مورد بالا وجود داشتن که فقط اعدادشو مطابق با چیزی که گذاشتم تغییر بده؛ اگر وجود نداشتن کافیه اضافه شون کنی.
بعد از اعمال کردن تغییرات بالا فایل رو سیو و سپس یکبار دو ماژول اول (Apache و MySql) رو Stop و مجددا Start کن. حتما مشکلت حل میشه!
بازم اگه سوال داشتی میتونی همینجا ازم بپرسی. مرسی
سلام دومی برای من سبز نمیشه و این پیغام میاد باید چیکار کنمentire log window on the forums
یعنی همان MY SQN
سلام وقتت بخیر سارا جان ممنون که مقاله رو مطالعه کردی.
این ارور معمولا زمانی ایجاد میشه که شما تداخل پورت داشته باشین.
اگه از برنامه اسکایپ استفاده میکنی برو تو Tools -> Options -> Advanced -> Connection و تیک گزینه Use port 80 and 443 for alternatives for incoming connections رو بردار و یکبار هر دو ماژول آپاچی و مای اسکیو ال رو ری استارت کن.
اگر مشکل حل نشد برو داخل پوشه ای که xampp نصب کردی، داخل اون یک پوشه با اسم mysql هست، وارد اون شو؛ و پوشه data رو به data_old تغییر نام بده. یک پوشه جدید با اسم data بساز و مجددا ماژول هارو ری استارت کن…
سلام .من مراحل بالا راانجام دادم. ولی سیستم خاموش که شد .الان ادرس رو وارد میکنم وارد سایت که ساختم نمیشه و ارور میده.This site can’t be reached.
localhost refused to connect.
Try:
Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
ERR_CONNECTION_REFUSED
با سلام و احترام؛
باید ماژولهای Apache و MySQL رو در XAMPP مجددا فعال کنید.
چطوری دوباره فعال کنم؟؟ کجا باید برم که فعال کنم؟ ممنون میشم جواب بدی
از منو استارت ویندوز، xampp رو جستجو کنید. بعد از بارکردن کنترل پنل زمپ اقدام به فعالسازی دو ماژول مذکور کنید.
مرسی داداش
برای وبسایت *** روش خوبی هست.
سلام خواهش میکنم.
عالی بود.خیلی ساده بود مطالب برای کسی که بار اولش هست در نصب
مرسی خیلی خوب توضیح دادین
واقعا ممنون
خیلی روان توضیح دادید ممنون
دمت گرم کوکا
خیلی کاربردی و عالی
دمتون گرم ساده و شفاف بود فقط کاش عکسای بیشتری میذاشتید یا با یه نرم افزار ریکوردر خیلی سریع اموزش رو عملی پیاده سازی میکردید.
ممنون به خاطر توضیحات شفاف و خوبتون
عالی بود
سلام ، اگر من بخوام سایت رو بعد از اینکه ساختم بک آپ کلی بگیرم و ببرم روی Cpanel نصب و اجراش کنم چجوری باید این کار رو انجام بدم ؟
سلام، میتونید دستی از دیتابیس export بگیرید یا اینکه از افزونه Duplicator استفاده کنید. هر دو روش در لینک زیر توضیح داده شده:
https://ariawp.com/move-wordpress-local-to-live-site/
سلام ممنون خیلی عالی بود
عالی بود ممنون