سیستم مدیریت آموزش الکترونیکی یا LMS چیست؟

سیستم مدیریت آموزش آنلاین یا lms چیست؟

واژه LMS در حقیقت همان مخفف Learning Management System به معنای سیستم مدیریت آموزش می‌باشد. LMS یک محیط آموزشی دیجیتال است که تمامی ابعاد فرآیند یادگیری و آموزش را مدیریت می‌کند. در ادامه با آریا وردپرس همراه باشید تا بیشتر با مفهموم و مزایای ال ام اس آشنا شوید.

سطح دسترسی فراگیران در سامانه ال ام اس، درست همانند کلاس درس حضوری است. در LMS، امکان مشاهده محتواهای الکترونیکی، شرکت در تالار گفتگو و انجمن، انجام تکالیف و تمرین ها و شرکت در آزمون دیده شده است.

شما می‌توانید در وردپرس نیز یک سیستم LMS با امکانات کامل و هیجان انگیز ایجاد کنید؛ توسعه دهندگان وردپرس پوسته های وردپرس و افزونه های وردپرس بسیاری طراحی کرده اند که از محبوب ترین آنها می‌توان قالب WPLMS را نام برد که با استفاده از آن به راحتی می‌توانید یک سیستم آموزش آنلاین تحت وب ایجاد کنید.

lms چیست و چه مزایایی دارد؟

در یک وب‌سایت، نرم افزار یا اپلیکیشن LMS، شما تمامی ابزار های موجود در امر آموزش را در اختیار دارید و حتی مواد آموزشی، نحوه ارائه و زمان آن را می‌توانید به مخاطبین خود اعلام کنید. اما قدرت واقعی LMS این است که شما آموزش را بصورت مستقیم در اختیار مخاطبان قرار می‌دهید و در لحظه، نتیجه را ملاحظه می‌کنید.

ال ام اس مدرسه آموزش الکترونیکی و فضایی است که برنامه های آموزشی در آن ارائه می شوند. استفاده دانشجویان از این نرم افزار برای تحصیل و یادگیری در آن زمان که بر روی شبکه حضور می یابند، بیشتر شبیه عمل وارد شدن دانش آموزان از در کلاس است. دانش آموزان با استفاده از LMS واحد درسی خود را انتخاب و مطالب درسی را دریافت می کنند؛ به تکمیل تمرینهای درسی و شرکت در امتحان می پردازند و با استاد و دیگر دانش آموزان ارتباط برقرار می‌کنند.

ویژگی های lms:

  • كاهش هزینه‌های آموزشی، ایاب و ذهاب و ابزارهای دوره آموزشی و همچنین كاهش اتلاف وقت دانشجو
  • آموزش تعداد زیادی دانشجو در مدتی كوتاه
  • كاهش مشكلات اداری ناشی از انجام مراحل ثبت نام و انتخاب واحد و متعاقب آن كاهش هزینه و …
  • افزایش توانایی و مهارت کاربران در فراگیری اطلاعات
  • امکان تهیه كلیه مواد مکمل آموزشی بدون نیاز به مراجعه به كتابخانه
  • وجود اتاق‌های چت و ابزارهای اشتراكی دیگر که باعث افزایش حضور فعال فراگیر می‌شود.
  • وجود سیستم جهت اندازه گیری و ارزیابی آموزشی در LMS
  • بهره‌مندی حجم كثیری از دانشجویان از آموزش به موقع با دست‌یابی به دوره‌ها یا برنامه‌های آموزشی آنلاین

امیدوارم این مطلب از سری مقاله های رادیو وردپرس برای شما مفید واقع شده باشد.

عرفان کاوه

بیش از 5 سال است که به صورت مستمر در زمینه وب و سیستم مدیریت محتوای وردپرس فعالیت می‌کنم. مباحث برنامه نویسی و توسعه نرم افزار و تکنولوژی های جدید رو دنبال میکنم و تجربیاتم رو با دیگران به اشتراک می‌گذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *