آموزش آنلاین و مزیت های استفاده از آن

آموزش آنلاین و مزایای آن

آموزش آنلاین یا Online Education عبارت است از یادگیری برنامه ریزی شده ای که در فضای مجازی صورت می‌گیرد. به همین دلیل آموزش آنلاین، به تکنولوژی های ارتباطی و نهادی برای طراحی و برنامه ریزی آموزش نیازمند است. یادگیری آنلاین فقط بر روی نیاز های یاد گیرنده برای رابطه با مدرس تمرکز می کند، درحالی که آموزش آنلاین باید شامل دو طرف ارتباط، یعنی مدرس و دانشجو باشد.
در ادامه با آریا وردپرس همراه باشید تا بیشتر با مفهموم و مزایای ال ام اس آشنا شوید.

عمدتا کلاس‌های آنلاین به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند؛ کلاس‌های آنلاین بدون مدرس و ویدئو محور و کلاس‌هایی که با حضور مدرس برگزار می‌شوند.

آموزش آنلاین چیست

در کلاس‌های آنلاین ویدئو محور هیچ نظارتی از جانب مدرس وجود ندارد و دانش آموزان با منابع آموزشی آماده شده و بدون نظارت مدرس شروع به یادگیری می‌کنند. این‌گونه کلاس‌ها رایج ترین نوع برگزاری کلاس‌های آنلاین است که مدرس ممکن است فقط به ارزیابی دانشجویان بپردازد. در اینگونه کلاس‌ها یک ویدئو آموزشی به دانشجو داده می‌شود تا مشاهده کند و در نهایت ممکن است یک آزمون آنلاین وجود داشته باشد.

آموزش آنلاین و کاربرد های آن

اما کلاس آنلاین با حضور مدرس در بسیاری از مولفه‌ها شبیه کلاس‌های فیزیکی است. در این نوع کلاس‌ها یک مدرس وجود دارد که در زمان مشخصی کلاس درس را برگزار می‌کند و دانشجویان از طریق ویدئو کنفراس یا همان وبینار در کلاس شرکت می‌کنند. در این کلاس اسلایدها نمایش داده می‌شوند و میتوانید سر فصل مطالب را ببینید و اگر سوالی از مدرس داشتید بپرسید تا به سوالات شما پاسخ داده شود. شما می‌توانید برای اطلاعات بیشتر، مقاله ما در رابطه با وبینار و کاربرد های آن را مطالعه بفرمایید.

کلاس آنلاین چیست

کلاس آنلاین در واقع دوره های آموزشی هست که به صورت ویدیو، پادکست، متن ارائه می شود اما برخلاف کلاس واقعی محدودیت هایی در تعامل بین مخاطب و ارائه کننده وجود دارد. مثلا اغلب ویدیوها و محتوای درس ضبط شده است، اما کلاس هایی هستند که در قالب وبینار ارائه میشود و کاملا زنده بوده و می توان تعامل دو طرفه با استاد و شاگرد نیز برقرار نمود.

جالب است بدانید که امروزه حدود شش میلیون دانشجو بصورت آنلاین در حال یادگیری و مشاهده دوره های آموزشی هستند که این عدد روز به روز در حال افزایش است.
امیدوارم این مطلب از سری مقاله های رادیو وردپرس برای شما مفید واقع شده باشد.

عرفان کاوه

بیش از 5 سال است که به صورت مستمر در زمینه وب و سیستم مدیریت محتوای وردپرس فعالیت می‌کنم. مباحث برنامه نویسی و توسعه نرم افزار و تکنولوژی های جدید رو دنبال میکنم و تجربیاتم رو با دیگران به اشتراک می‌گذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *