ساخت نقشه سایت برای وردپرس با افزونه Google XML Sitemaps

نقشه سایت

نقشه سایت دارای تمامی لینک های مطالب وبسایت است که برای موتور های جستجو مثل گوگل معرفی میشوند تا مطالب یک وبسایت را بهتر ایندکس کنند. وبمستران حرفه ای که سئو سایتشان برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است میدانند که نقشه سایت برای ایندکس شدن مطالبشان در موتور های جستجو امری حیاتیست.

اگر یک وبسایتی نقشه سایت نداشته باشد نباید انتظار ایندکس یا رصد شدن تمام مطلب و یا سریع ایندکس شدن مطالب در موتور های جستجو قدرتمند مثل گوگل داشته باشند و در نتیجه صفحات یک وبسایت را نمیتوان در نتایج جستجو مشاهده کرد!

تا اینجا باید فهمیده باشید که نقشه سایت چقدر برای یک وبسایت مهم است!

افزونه Google XML Sitemaps

افزونه Google XML Sitemaps

این افزونه محبوب که در مخزن وردپرس بیش از 2 میلیون نصب فعال دارد به ما کمک میکند تا نقشه سایت خودرا بسازیم. این افزونه یکی از بهترین قدرتمند ترین و محبوب ترین افزونه برای ساخت نقشه سایت است.

شروع کار با افزونه Google XML Sitemaps

ابتدا افزونه Google XML Sitemaps را از مخزن وردپرس نصب و فعال کنید. بعد از نصب و فعال کردن افزونه زیر منویی به بخش تنظیمات وردپرس شما با عنوان XML-Sitemap اضافه میشود.

راه اندازی افزونه Google XML Sitemaps

با کلیک کردن روی این گزینه وارد تنظیمات این افزونه میشویم.

نصب افزونه Google XML Sitemaps

تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps

بخش Basic Options (تنظیمات مقدماتی)

بخش تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps

notify google about update of your site : باز زدن تیک این گزینه هر مطلبی که در وبسایت انتشار میدهید به صورت نوتیفیکشن به گوگل ارسال میشود و باعث ایندکس سریعتر مطالب میشود.

Notify Bing (formerly MSN Live Search) about updates of your site : با زدن تیک این گزینه مطالبی که در وبسایت انتشار میدهید به صورت نوتیفیکشن به بینگ ارسال میشود و باعث ایندکس سریعتر مطالب در بینگ میشود.

Add sitemap URL to the virtual robots.txt file : بعضی موقع ها پیش میاد که ما نمیخوایم بعضی از اطلاعات مثل صفحه لاگین ایندکس شود و با ساختن فایل robots.txt مخصوص و معرفی آن به موتور های جستجو از اینکار جلوگیری میکنیم.

try to increase the memory limit to : این بخش از تنظیمات مربوط به حافظه افزونه هاست و بهتر است با این بخش کاری نداشته باشیم.

Try to automatically compress the sitemap: با زدن تیک این قسمت به صورت اتوماتیک نقشه سایت فشرده میشود و حجم کمتری را اشغال میکند.

Include a XSLT stylesheet : برای اینکه به نقشه سایت شما استایل بدهید باید استایلی با فرمت xsl بسازید و ادرس فایل را که در هاست یا سرور خود اپلود کردید را در کادر مربوطه قرار دهید. در غیر این صورت تیک گزینه use default را بزنید.

Override the base URL of the sitemap : اگر سایت رو در دایرکتوری ساختید لازم تا ادرس اصلی سایت را در این قسمت وارد کنید و سپس تغیرات را به فایل htaccess اضافه کنید.

Include Sitemap in HTML format : این قسمت مربوط به پشتیبانی نقشه سایت با فرمت HTML هست.

Allow anonymous statistics : با زدن تیک این قسمت اطلاعات سایت شما از جمله ورژن وردپرس، PHP ، تعداد مطالب و… به نویسنده افزونه ارسال میشود.

بخش Additional Pages

کار با افزونه Google XML Sitemaps

در این بخش می توانید تنظیمات صفحات جداگانه را انجام دهید. برای مثال اگر شما وبسایتی با آدرس www.example.com دارید و می خواهید یک ضفحه دیگری از آن با آدرس www.example.com/blog ایجاد نمایید (یعنی یک ساب دایرکتوری دارید). برای قرار دادن سایت مپ آن در دامنه اصلی، می توانید از این بخش استفاده کنید. بر روی گزینه Add new page کلیک نمایید و اطلاعات خواسته شده را وارد کنید.

بخش Post Priority

تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps

در این قسمت از تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps میتوانید ارزش هر صفحه را مشخص کنید.

do not use automatic priority calculation : با زدن تیک این گزینه ارزش تمام صفحات را یکسان کردید.

comment count : با زدن تیک این قسمت ارزش صفحه شما بر اساس تعداد کامنت ها مشخص میشود.

comment average : با زدن تیک این گزینه هم بر اساس میانگین کامنت ها ارزش صفحات مشخص میشود.

بخش Sitemap Content

بخش تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps

WordPress Standard Content : در این قسمت تعیین میکنید که چه محتوا هایی از وبسایت شما باید ایندکس شوند و در صفحه نقشه سایت نمایش داده شوند.

Further Options : تیک این گزینه را حتما بزنید چون وقتی مطالب قدیمیتان را بروز میکنید به گوگل خبر میدهد و نقشه سایت شما به روز میشود.

بخش Excluded Items

افزونه Google XML Sitemaps

در این قسمت مواردی رو که میخواهید توسط گوگل ایندکس نشود را وارد کنید.

Excluded categories : در این قسمت میتوانید دسته بندی های وبسایت رو که نمیخواهید ایندکس شود یا اینکه در نقشه سایت نشان داده نشود را تیک بزنید.

Excluded Posts : در این بخش هم باید آی دی نوشته یا برگه ای را که نمیخواهید در نقشه سایت نمایش داده شود را وارد کنید و اگر بیشتر از یک عدد هست آی دی ها را با کاما جدا کنید.

بخش Change Frequencies

افزونه Google XML Sitemaps

در این بخش از تنظیمات میتوانید زمان بروزرسانی صفحات و برگه ها و … مشخص کنید.

home page : صفحه اصلی

posts : مطالب سایت

static pages : صفحات استاتیک

Categories : دسته بندی ها

Older archives (Changes only if you edit an old post) : ارشیو های قدیمی تر ( فقط در زمانی تغیر میکنند که شما مطلب قدیمی را ویرایش کنید )

Tag pages : برچسب ها

Author pages : بایگانی نویسنده

بخش Priorities

تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps

در آخرین بخش از تنظیمات میتوانید درجه اهمیت هر بخش از وبسایت را بین 0 و 1 رتبه بندی کنید. بهتر است صفحه اصلی را یک قرار دهید و بقیه را بر اساس نیازتان رتبه بندی کنید. و در اخر برای ذخیره تنظیمات روی update options و برای برگرداندن تنظیمات به حالت اولیه روی reset options کلیک کنید.

ذخیره تنظیمات افزونه Google XML Sitemaps

افزونه نقشه سایت Google XML Sitemaps

[previewbtn]صفحه افزونه[/previewbtn]

علی صادقیان

دانشجوی کامپیوتر ، مسلط به وردپرس php،html،css،js علاقه مند به بیزینس انلاین ، طراحی وب

1 دیدگاه

  1. کاربر
    MoUSA 25 آبان 1396

    سلام. با انتشار مطالب خوب اینچنینی در پیشرفت و توسعه انسانهای دیگر کمک بزرگی می‌کنید. ممنونم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *