آموزش بلاک کاربران بدون حذف حساب کاربری در وردپرس

آموزش بلاک کاربران بدون حذف حساب کاربری در وردپرس

آیا قصد دارید که یکی از کاربران وردپرس خود را بلاک کنید؟ آسانترین راهکار پاک کردن پروفایل کاربر است، اما اینکار باعث خواهد شد تمام چیزهای مربوط به کاربر از وبسایت پاک شود. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه می‌توانیم کاربر مورد نظرمان را بدون پاک کردن پروفایل، بلاک کنیم.

چرا نباید حساب‌ کاربری را پاک کنید؟

راحت‌ترین کار برای بلاک کردن یک کاربر در وردپرس این است که حساب کاربری او را پاک کنید. اما باید توجه داشته باشید که برای پاک کردن یک حساب کاربری، باید تمام محتوای تولید شده توسط آن حساب را به حساب کاربری دیگری انتقال دهید. اینکار باعث تغییر اطلاعات نویسنده در آن مقالات خواهد شد.

یکی از راه‌های حل این مشکل این است که ایمیل و پسورد حساب کاربری را تغییر دهید. در اینصورت دسترسی این افراد کاملا قطع خواهد شد و دیگر نمی‌توانند لاگین کنند. همینطور درصورت دلخواه می‌توانید تصویر پروفایل را نیز تغییر دهید.

بهتر نمی‌شد اگر می‌توانستیم کاربری را بدون حذف حساب کاربری‌اش، بلاک کنیم؟ در این روش دیگر نیازی به انتقال محتوا و یا پاک کردن اطلاعات حساب کاربری نیز وجود ندارد.

ویژگی بلاک کردن به جای حذف کردن، می‌تواند برای وبسایت‌های چند نویسنده، فروم‌ها و انجمن‌ها بسیار مفید باشد. حال بیایید تا ببینیم چگونه می‌توانیم یک حساب کاربری را در وردپرس بلاک کنیم، بدون اینکه چیزی را پاک کنیم.

بلاک کردن حساب‌ کاربری بدون حذف آن در وردپرس

اولین کاری که باید انجام بدهید، نصب و فعالسازی افزونه User Blocker است. در صورتی که با نصب افزونه آشنا نیستید، مقاله آموزشی ما را در این مورد بخوانید.

بعد از فعالسازی، این افزونه یک آیتم جدید به منو مدیریت وردپرس اضافه خواهد کرد که می‌توانید آن را با نام User Blocker تشخیص دهید. با کلیک کردن برروی این آیتم، به صفحه‌ی تنظیمات این افزونه هدایت خواهید شد که از سه تب تشکیل شده است.

بلاک کردن حساب‌ کاربری بدون حذف آن در وردپرس

بلاک براساس زمان

در تب Block User By Time با لیستی از تمام حساب‌های کاربری مواجه خواهید شد. اینجا می‌توانید کاربران مدنظرتان را پیدا کرده و یک بازه زمانی را برای بلاک کردن آنان تعیین کنید.

بلاک حساب کاربران در وردپرس

مشخص است که می‌توانید تمام کاربران را برای بازه زمانی مشخصی بلاک کنید. با اسکرول کردن به پایین و بخش تنظیمات زمان، می‌توانید برای هرروز، زمان مشخصی را انتخاب کنید و در نهایت برروی دکمه‌ی Apply to all کلیک کنید.

بلاک حساب در وردپرس

بعد از اتمام انتخاب کاربران و انجام تنظیمات مربوط به بازه زمان بلاک شدن کاربران، می‌توانید برروی دکمه‌ی Block User کلیک کنید تا تنظیمات انجام شده، ذخیره گردد.

بلاک براساس تاریخ

گزینه دیگر پیش روی شما بلاک براساس تاریخ است. برای اینکار کافیست به تب Block User By Date بروید و بعد از انتخاب کاربر مورد نظرتان، تاریخ شروع و پایان بلاک بودن را برای آن حساب کاربری انتخاب کنید. مشخص است که این کار را بصورت دسته جمعی نیز می‌توانید انجام دهید و نیاز به تنظیم هرباره تاریخ وجود ندارد.

بلاک حساب در وردپرس

بلاک دائمی

برای بلاک دائمی یک کاربر، باید به تب Block User Permanent بروید. از اینجا بع بعد تمام چیزی که نیاز دارید این است که کاربر مورد نیاز را انتخاب کنید و برروی دکمه‌ی Block User کلیک کنید. پس از اینکار خواهید دید که قسمت Status این حساب از سبز به قرمز تغییر یافته است.

بلاک حساب کاربران در وردپرس

بلاک براساس نقش کاربری

اگر وبسایت‌تان حساب‌های کاربری زیادی دارد و می‌خواهید کاربران را بر اساس نقش کاربری آنها بلاک کنید، در اینصورت برروی آیتم دراپ داون Select User/Category کلیک کرده و گزینه Role را بجای Username انتخاب کنید. با اینکار لیستی از نقش‌های کاربری در وردپرس نمایش داده خواهد شد. حال برروی باکس نقش‌های مورد نظرتان کلیک کرده و آنها را انتخاب کنید و نهایتا برروی دکمه‌ی Block User کلیک کنید تا تمامی حساب‌های کاربری که این نقش را دارند، بلاک شوند.

بلاک حساب کاربران در وردپرس

نکته : شما نمی‌توانید نقش کاربری ادمین یا همان مدیریت سایت را بلاک کنید.

در تمامی این شیوه‌های بلاک، می‌توانید یک پیغام نوشته و آن را برای کاربران بلاک شده ارسال کنید. اگر پیغام را ننویسید و کادر آن را خالی بگذارید، افزونه پیغام پیشفرض خود را به همه‌ی کاربران بلاک شده، در هنگام لاگین کردن خواهد فرستاد.

بلاک حساب کاربران در وردپرس

پس از بلاک شدن، وقتی که به صفحه‌ی لاگین مراجعه می‌کنند، با پیغامی حاکی بلاک شدن دائمی یا موقتی، مواجه خواهند شد.

بلاک حساب در وردپرس

نکته : برای اینکه در پروسه بلاک بودن اختلالی ایجاد نشود، افزونه باید همواره نصب و فعال باشد. در صورتی که افزونه را حذف و یا غیرفعال کنید، تمامی کاربران موجود در لیست بلاک شده‌ها، فورا به حالت عادی باز خواهند گشت و می‌توانند دوباره لاگین کنند.

چگونه حساب‌های کاربری را Unblock (آزاد) کنیم؟

برای اینکار کافیست به بخش User Blocker >> Blocked User List واقع در صفحه‌ی مدیریت وردپرس بروید. همانطور که دیدید، قبل از بلاک کردن، تنها سه تب وجود داشت. حال که تعدادی از کاربران بلاک شده‌اند، تب چهارمی نیز با عنوان Blocked User List افزوده شده است که حاوی لیست کاربران بلاک شده است.

بلاک حساب در وردپرس

با کلیک برروی این تب به صفحه‌ی مورد نظر هدایت شده و پس از آن برروی گزینه Reset در زیر نام‌های کاربری کلیک کنید تا آن حساب کاربری از حالت بلاک خارج شود.

حذف حساب کاربری در وردپرس

امیدواریم که با نگارش این مقاله، توانسته باشیم تا شما را با بلاک کاربران و حساب‌های کاربری در وردپرس آشنا کرده باشیم و راه حلی ساده‌ و در عین حال مطمئنی را ارائه داده باشیم. در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از افزونه و یا داشتن پیشنهاد، حتما ما را از بخش نظرات، مطلع سازید.

میلاد کاظمی
وردپرس سیستم مدیریت محتوای محبوب من هستش و اینجا سعی خواهم کرد در امن تر کردن هرچه بیشتر وبسایت های فارسی کمکتون کنم.

یک پاسخ بنویسید

avatar