نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین
دایرکت ادمین و سی پنل دو کنترل پنل محبوب و پرطرفدار هاست های لینوکس هستند.با وجود این که سی پنل از محیط گرافیکی قدرتمند تری نسبت به رقیب خود یعنی دایرکت ادمین برخوردار است اما به دلیل تحریم های اعمال شده بر علیه ایران،شرکت های هاستینگ ایرانی اغلب کنترل پنل دایرکت ادمین را همراه با سرویس های خود ارائه می دهند.در این مقاله نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین را به شما آموزش خواهیم داد،پس با آریاوردپرس همراه باشید.
مراحل نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین
1)خرید هاست مناسب از شرکت های معتبر ارائه کننده میزبانی وب
2)خرید دامنه و متصل کردن آن به هاست خریداری شده
3)دانلود آخرین نسخه سیستم مدیریت محتوای وردپرس از سایت wordpress.org
4)آغاز فرآیند نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین که شامل مراحل زیر می باشد:
شروع نصب وردپرس
مرحله اول:
اولین کاری که باید در این فرآیند انجام دهید ورود به دایرکت ادمین است،بدین منظور در نوار جست و جو مرورگر خود آدرس سایتتان را وارد کرده و در ادامه آن عبارت :2222 را وارد کنید.به عنوان مثال اگر آدرس سایت شما به صورت mydomain.com می باشد برای ورود به دایرکت ادمین کافی است عبارت mydomain.com:2222 را وارد کنید.پس از انجام این کار صفحه ای را مشاهده خواهید کرد که از شما درخواست ورود نام کاربری و رمزعبور را دارد در اینجا رمز عبور و نام کاربری را که ارائه دهنده سرویس میزبانی در اختیار شما قرار داده را وارد کنید.
مرحله دوم:
هر سایتی نیازمند یک پایگاه داده است تا بتواند اطلاعات خود را در آن ذخیره کند.بنابراین با ورود به پنل دایرکت ادمین اولین کاری که باید انجام دهید ایجاد یک پایگاه داده است.بدین منظور بر روی گزینه MySQL Management از صفحه اصلی کلیک کنید.
مانند تصویر زیر بر روی گزینه Create new Database کلیک کنید.
در صفحه باز شده برای ایجاد دیتابیس جدید اطلاعات خواسته شده را در کادر های مربوطه وارد نمایید.این اطلاعات شامل موارد زیر می باشند:
Database Name: نام دیتابیس است که می توانید به طور دلخواه انتخاب کنید.
Database Username: نام کاربری دیتابیس است که می توانید به طور دلخواه انتخاب کنید.
Username Password: در این کادر می توانید رمزعبور دلخواهتان را برای پایگاه داده انتخاب کنید یا این که یک پسورد تصادفی با کلیک بر روی دکمه Random ایجاد کنید که از امنیت بسیار بالایی نسبت به پسورد وارد شده به صورت دستی برخوردار است.
Confirm Password: رمز عبوری را که در کادر بالا انتخاب کردید مجدد در این کادر وارد کنید.پیشنهاد ما این است که از کپی و پیست کردن رمزعبور در کادر دوم خودداری کنید چراکه در صورت اشتباه وارد کردن رمز موردنظر در کادر اول،با وارد کردن آن در کادر دوم به اشتباه بودن آن پی خواهید برد.
سپس بر روی دکمه Create کلیک کنید تا پایگاه داده ایجاد شود.در صفحه بعد اطلاعات پایگاه داده ساخته شده نمایش داده خواهد شد که حتما باید آن را یادداشت کرده یا از این صفحه اسکرین شات گرفته و ذخیره کنید.چرا که در دفعات بعد هنگام ورود به پایگاه داده به این اطلاعات نیاز خواهید داشت.
مرحله سوم:
در این مرحله باید فایل حاوی وردپرس را که دانلود کرده ایم در هاست بارگذاری کنیم.
بدین منظور از صفحه اصلی کنترل پنل بر روی گزینه File Manager کلیک کرده و از صفحه باز شده وارد پوشه Public_html شوید.
حال از قسمت پایین صفحه بر روی دکمه Upload files to current directory کلیک کنید.
از صفحه باز شده دکمه Choose file را بفشارید و فایل فشرده حاوی وردپرس را انتخاب کرده و بارگذاری آن در سایت روی گزینه Upload files کلیک کنید.
مرحله چهارم:
پس از اتمام بارگذاری فایل،به پوشه Public_html بازگردید.با انجام این کار فایل فشرده ای که حاوی فایل های وردپرس است را مشاهده خواهید کرد.از ستون Action بر روی گزینه Extract کلیک کنید تا فایل ها از حال فشرده خارج شوند.همین کار را در صفحه بعدی نیز تکرار کنید.
با بازگشت به پوشه Public_html مشاهده خواهید کرد یک پوشه با نام wordpress ایجاد شده است.وارد این پوشه شده و تیک کنار تمام فایل ها را فعال کنید سپس بر روی دکمه Add to Clipboard که در پایین صفحه قرار دارد کلیک کنید.
حالا مجددا به پوشه Public_html بازگشته و از قسمت پایین صفحه بر روی دکمه Move Clipboard Files here کلیک کنید.پس از انجام این کار می توانید پوشه wordpress که اکنون خالی است را پاک کنید.
تکمیل مراحل نصب وردپرس
در این مرحله آدرس سایت خود را در نوار آدرس مرورگر وارد کنید.در صفحه باز شده بر روی دکمه بزن بریم کلیک کنید.در بخش بعد اطلاعات پایگاه داده ای را که در مرحله دوم ایجاد کرده بودید را در کادر های مربوطه وارد کنید.پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید.
در صفحه بعد باید اطلاعات خواسته شده در مورد سایتتان را تکمیل کنید.این اطلاعات شامل موارد زیر می باشد:
عنوان سایت: عنوانی را که میخواهید در سایتتان نمایش داده شود را وارد کنید.
نام کاربری: عبارت دلخواهتان را به عنوان نام کاربری جهت ورود به پیشخوان وردپرس وارد کنید.
رمز: یک رمز دلخواه برای نام کاربری انتخاب شده برگزینید.
ایمیل شما: آدرس ایمیل خود را به درستی در این کادر وارد نمایید.
همچنین در پایین موارد خواسته شده گزینه ای تحت عنوان (نمایش به موتور های جست و جو) وجود دارد که در صورت فعال کردن تیک این گزینه وردپرس اجازه دسترسی به سایت شما را به موتورهای جست و جو نخواهد داد که ما این کار را پیشنهاد نمی کنیم.سپس بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید.تبریک می گوییم شما موفق شدید وردپرس را روی هاست دایرکت ادمین خود نصب و فعال سازی کنید از این پس می توانید برای ورود به پیشخوان وردپرس در نوار آدرس مرورگر عبارت wp-admin را پس از نام سایت خود وراد کنید.
درپایان امیدواریم این مقاله در رابطه با نصب وردپرس بر روی دایرکت ادمین برای شما مفید واقع شده باشد.