بررسی لینک های خراب با افزونه Broken Link Checker + آموزش ویدیویی
لینک های خراب ازاردهنده ترین مورد برای مخاطبین یک وبسایت است. لینک دانلود خراب و لینک شکسته و … باعث میشود تا کاربر از وبسایت شما متنفر شود! لینک های خراب و یا شکسته باعث میشود تا بازدید های زیادی از دست بدید و همچنین شاهد افت سئو وبسایت خواهید بود.
افزونه Broken Link Checker تمام لینک های سایت شما را بررسی میکند و در صورت باز نشدن و یا شکسته بودن لینک ها هشداری به مدیر وبسایت میدهد تا نسبت به تعمیر آن اقدام نماید. این افزونه حتی تصاویری را که مشکل دارند و در سایت شما به علت پیوند نادرست نمایش داده نمیشوند نیز به شما معرفی خواهد کرد.
نصب و راه اندازی افزونه Broken Link Checker
ابتدا افزونه را نصب و فعال کنید. بعد از فعال سازی به بخش تنظیمات » بررسی کننده پیوند کلیک کنید تا وارد تنظیمات این افزونه شوید.
تنظیمات این افزونه شامل چندین تب مختلف است. که در ادامه درباره هریک توضیح خواهیم داد.
عمومی
شماره 1 : مشخص کنید که هر چند وقت یکبار افزونه به دنبال پیوندهای شکسته بگردد.
شماره 2 : اگر می خواهید پیوند های شکسته شده جدید به ایمیل شما یا نویسنده مطلب ارسال شود در این بخش باید مشخص کنید.
شماره 3 : اگر در گزینه قبل مشخص کرده اید که گزارشی از پیوند های شکسته به ایمیل شما ارسال شود در این قسمت باید آدرس ایمیل خود را برای دریافت پیوند وارد کنید به طور پیش فرض اگر این فیلد را خالی بگذارید از ایمیلی که در تنظیمات وردپرس مشخص کرده اید استفاده میشود.
شماره 4 : در این بخش می توانید به پیوند های شکسته استایل های CSS بدهید تا آن ها را در سایتتان با استایل دلخواه مشاهده کنید و همچنین می توانید می توانید مشخص کنید پیوند شکسته شما توسط خزنده ها دنبال نشود.
شماره 5 : با فعال کردن این گزینه نیز می توانید اطلاعات و راهکار هایی در مورد پیوند های شکسته دریافت کنید.
شماره 6 : با انتخاب این گزینه مشکلات نامشخص یا جزئی به جای اینکه به عنوان لینک شکسته در نظر گرفته شود به عنوان هشدار در نظر گرفته می شود.
دنبال پیوند ها بگرد در
در این تب شما می توانید مواردی را که افزونه در آن ها باید به دنبال لینک شکسته باشد را مشخص کنید. از جمله دیدگاه ها، محصولات و یا انواع پست تایپ ها
بررسی کدام پیوند ها
در این بخش می توانید مشخص کنید چه نوع پیوند هایی بررسی شود. مثلا پیوند های HTML یا حتی پیوند های متنی
همچنین می توانید بگویید اگر پیوند شامل کلمات خاصی بود بررسی نشود مثلا کلماتی مثل localhost (در هر خط یک کلمه وارد کنید)
پروتکل و رابط های برنامه کاربردی
در این قسمت می توانید پیوند های پروتکل های ابزار های یا شبکه هایی را که استفاده میکنید مورد بررسی قرار دهید. که فکر نمی کنم شما به این بخش نیاز پیدا کنید.
پیشرفته
در تنظیمات پیشرفته افزونه Broken Link Checker نیز می توانید نحوه اجرا و عملکر افزونه و میزان استفاده آن از منابع سرور را مشخص کنید. که معمولا تنظیمات پیش فرض آن پاسخگوی شماست.
در آخر توجه داشته باشید که برای مطلع شدن از لینک های خراب باید به بخش ابزار ها » پیوند های شکسته مراجعه کنید. در این صفحه می توانید لینک ها خراب و شکسته خود را بررسی و اقدام به اصلاح آن ها کنید.
آموزش ویدیویی افزونه Broken Link Checker
افزونه Broken Link Checker
[previewbtn]صفحه افزونه[/previewbtn]