4 ترفند برای شناسایی افزونه های استفاده شده در یک وبسایت وردپرسی

شناسایی افزونه های استفاده شده در یک وبسایت وردپرسی
شناسایی افزونه های استفاده شده در یک وبسایت وردپرسی

در این مقاله به نحوه شناسایی و تشخیص افزونه ها و قالب ها در وردپرس خواهیم پرداخت. به تکنیک ها و ابزار ها مختلف اشاره می‌کنیم و به خوبی به شما نشان می‌دهیم چه طوری می‌توانید در کمتر از چند ثانیه افزونه ها و قالب های استفاده شده در یک وب سایت وردپرسی را تشخیص دهید.

استفاده از ابزار های آنلاین

از جایی که وردپرس بسیار محبوب هست. سایت ها و ابزار های آنلاین زیادی برای این موضوع، یعنی شناسایی افزونه ها و حتی قالب ها توی وردپرس وجود دارن. لیست بهترین هاشون رو اینجا داریم و باهم بررسی شون خواهیم کرد!

وب سایت WPThemeDetector

وب سایت WPThemeDetector
وب سایت WPThemeDetector

وب سایت WPThemeDetector واقعا جالبه و اطلاعات ارزشمندی در مورد وبسایت وردپرسی مورد نظر به شما میده از قالب مورد استفاده بگیرید تا افزونه های بکار رفته فقط کافیست آدرس سایت مورد نظر رو در کادر مربوطه این سایت وارد کنید.

افزونه های شناسایی شده در سایت WPThemeDetector
افزونه های شناسایی شده در سایت WPThemeDetector

 همون طور که در تصویر نیز مشاهده می کنید، این سایت علاوه بر شناسایی، لینک دانلود و اطلاعات بیشتر افزونه ها رو به ما میده و واقعا بی نظیره پیشنهاد می کنم حتما از این سایت استفاده کنید. واقعا ابزار بسیار خوبی برای شناسایی افزونه ها است.

وب سایت ScanWP

وب سایت ScanWP
وب سایت ScanWP

در وب سایت ScanWP دقت خوبی داریم. این وب سایت به نسبت بقیه سایت ها با وب سایت ایرانی بهتر کار میکنه و به راحتی میتونید با وارد کردن آدرس یک وب سایت در اون متوجه بشین که چه افزونه هایی روی اون وب سایت نصب شده. این وب سایت مثل وب سایت قبلی به شما درباره قالب اطلاعات مفیدی رو میده.

نتیجه شناسایی در سایت ScanWP
نتیجه شناسایی در سایت ScanWP

همینطور حتی در صورت پولی بودن اون قالب به شما میگه که قیمت قالب چند دلار هست. در عکس بالا نتیجه جستجو در این سایت رو می‌بینید.

وب سایت IsItWP

وب سایت IsItWP
وب سایت IsItWP

خالی از لطف نیست که وب سایت IsItWP رو هم معرفی کنیم. این وب سایت به نسبت دو تا وب سایت قبل ضعیف تر هست اما خب شاید کارتون رو راه بندازه…

سرچ کردن در گوگل

این روش ساده رو با گوگل انجام میدیم. البته این روش برای تمام سایت های وردپرسی جواب نمیده و به تنظیمات امنیتی هر سایت بستگی داره. در این روش باید کوئری ساده ی زیر رو در موتور جستجوی گوگل وارد کنین:

site:http://www.example.com/wp-content/plugins

که به جای www.example.com، باید نام سایت مورد نظرتون رو وارد کنید که با این کار گوگل لیستی از پلاگین ها رو به عنوان نتایج سرچ براتون میاره. اگه این روش رو برای سایت خودتون تست کردین و دیدید که لیست کامل پلاگین هاتون نمایش داده میشه، برای جلوگیریی از این کار، میتونید به Google Webmaster tool خودتون وارد شده و دایرکتوری Wp-content/plugins/ رو از موتور جستجو حذف کنید.

توجه: اگر ادرس site:http://www.example.com/wp-content/plugins را وارد کردید و چیزی یافت نشد یک بار هم بدون www جستجو کنید. مانند :

site:http://example.com/wp-content/plugins

چون بعضی از سایت ها بدون www ایندکس می شوند که البته این مورد را در نظر داشته باشید که بیشتر سایت ها با دستورات robots.txt جلوی ایندکس شدن این پوشه را گرفته اند و شاید نتوانید نتایج خوبی از این روش بدست آورید.

بررسی کردن سورس

روش دیگه ای که بیشتر اوقات کار میکنه، بررسی سورس سایت هست. در سایت مورد نظر، کلیک راست کرده و گزینه ی View Page Source رو انتخاب کنین. حالا Ctrl+F رو بزنید و در کادر بازشده wp-content/plugins رو تایپ کنیدو با چند بار زدن دکمه اینتر پلاگین های مختلف نصب شده روی این وب سایت براتون نمایش داده میشه… بعد از هر عبارت wp-content/plugins، نام پلاگین مورد استفاده میاد که روش خوبی برای شناسایی افزونه ها است.

این روش شاید تو بعضی از سایت ها که از افزونه هایی مثل autoptimize برای فشرده سازی و بهینه سازی کد ها استفاده شده جواب ندهد.

شناسایی افزونه ها با روش view page source در وردپرس
شناسایی افزونه ها با روش view page source در وردپرس

بررسی پوشه wp-content از Inspect Element

در جایی خالی از سایت مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Inspect را بزنید. سپس به تب Sources بروید.

باز کردن Inspect در مرورگر
باز کردن Inspect در مرورگر

در تب Sources به پوشه wp-content بروید و سپس پوشه plugins رو باز کنید.

پیدا کردن افزونه های نصب شده در وردپرس از طریق پوشه WP-Content
پیدا کردن افزونه های نصب شده در وردپرس از طریق پوشه WP-Content

همانطور که مشاهده می کنید افزونه های بکار رفته در این سایت مشاهده می شود فقط توجه داشته باشید که در این قسمت تمام افزونه قابل مشاهده نیستند و فقط تعداد کمی از آن ها را می توانید مشاهده کنید.

موفق و پیروز باشید…

امیرحسین غلامیان

نزدیک به 7 سال است که با وردپرس آشنا شدم و این آشنایی تا الان ادامه داشته و خواهد داشت. در حال حاضر مدیریت تیم آریا وردپرس رو بر عهده دارم و سعی میکنم هر روز تجربیاتم رو با شما در اینجا به اشتراک بگذارم.

1 دیدگاه

  1. کاربر
    محسن 21 شهریور 1397

    سلام
    مرسی مطلب خیلی مفیدی بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *